Montenegro 00-382-67-64-17-66

Najinovativniji brod do sada

Icon of the Seas

Matična luka za isplovljavanja ovog nevjerovatnog broda biće Majami, odakle će Icon of the Seas nuditi svojim gostima osmodnevna krstarenja, sa posjetama najatraktivnijim lukama Istočnih i Zapadnih Kariba, kao i uvijek aktuelan i nezaboravan izlet na svom privatnom kompanijskom ostrvu - Perfect Day at CocoCay.

Najveći akva park na moru, sa šest tobogana rekordne veličine. Stay-All-Day za cjelodnevnu porodičnu zabavu. Sedam različitih bazena, za svaki dan krstarenja. Doživjećete nezaboravne trenutke više puta dnevno. A nakon zalaska počinje prava žurka. Icon of the Seas nudi sva iskustva koja ne možete ni da zamislite, pravi ugođaj za cijelu porodicu.

MNOGO IZNAD OČEKIVANJA

Donosimo još više doživljaja za naše goste.

ZABAVA TOKOM ČITAVOG DANA

Ovo nije samo još jedan dan na moru. Možete mnogo više vidjeti i uraditi. Od omiljenog uzbuđenja kao što je FlowRider surf simulator, do svih novih avantura kreiranih da promijene Vaš način zabave na brodu, uključujući potpuno novi, impresivan mini golf, prostor za penjanje i klizanje koji je nekoliko liga iznad svih standardnih igrališta.

ISTRAŽITE AKTIVNOSTI NA BRODU
ZAGRIZI BESKRAJNI UŽITAK

Najveći brod na svijetu postaje još veći kada su u pitanju ukusi, sa bezgraničnim brojem opcija da zadovolji svačiji ukus. Vrhunska kuhinja? Provjerite. Udobnost kakvu želite? Takođe provjerite. Želite brze i preukusne zalogaje u predahu između avantura? Naravno da je sve na meniju. Zadovoljite čulo ukusa.

ISTRAŽITE RESTORANE NA BRODU
ŠOU KOJI ODUŠEVLJAVA

U Bionic Baru, upoznajte par robotizovanih barmena koji znaju vješto da prodrmaju, pomiješaju i začine Vaš noćni provod. Uz očaravajuću motoriku i perfekeciju pokreta, ova genijalna tehnologija pruža mogućnost kreiranja beskarajnih kombinacija koktela, od najjednostavniji do najkompleksnijih sadržaja po Vašoj želji i mašti.

ISTRAŽITE BAROVE NA BRODU
ZABAVA NE PRESTAJE

Sam pogled sa vrha je vrijedan svakog koraka. Dokažite sebi da možete osvojiti ovaj zid od 12 metara, koji je pogodan i bezbijedan za sve, početnike i veterane ove discipline. Rezervacije nisu potrebne za ovu besplatnu aktivnost, i možete je ponoviti koliko god budete željeli. Pokažite svoje najbolje vještine.

SAMO SPECIJALITETI

Svako jelo u Giovanni’s Table-u je pripremljeno u porodičnom stilu uz prepoznatljive italijanske ukuse. Na meniju možete pronaći Vaše omiljene Old-World klasike poput fokaće sa mariniranim artičokom, maslinama i pestom, tradicionalne njoke prelivene sosom od jagnjetine aromatizovanim mirisom majčine dušice, i povrćem...

LUDA ZABAVA

Uz nevjerovatan izbor kvalitetne hrane i pića, Playmakers Bar & Arcade nudi sve, od lično dizajnirnog Playmaker’s Burger-a ili Touchdown Sundae-a,  koji će garantovano uljepšati Vaš doživljaj praćenja omiljenih timova na desetinama ekrana, sa raznim sportovima i takmičenjima. U ovom baru, Vi ste uvijek pobjednik.

IZABERITE KRSTARENJE NA OVOM BRODU