Montenegro 00-382-67-64-17-66

Najnovije svjetsko čudo

Wonder of the Seas

Wonders of the Seas kreće sa krstarenjima iz Barselone i Rima u ljeto 2022, obale Kariba istražuje u novembru 2022, sa polaskom iz Port Kanaverala.

Ovaj brod, ponosni član Oasis Class  koji je redefinisao standarde krstarenja upravo je postao još savršeniji. Najveći brod na svijetu, Wonder of the Seas, vam predstavlja još luđe avanture i nezaboravna iskustva. U sistemu pravljenom poput osam unikatnih naselja, uključujući i Suite Neighborhood uživajte u novom standardu za udobnost.  Redezajnirana paluba sa bazenom vam nudi nove načine za upijanje sunca, a za one koji više vole hladovinu, AquaTheater nudi najuzbudljiviju zabavu na bini uz neodoljive poglede na beskrajni okean i divljinu koja vas okružuje. Takođe, ne propustite zabavu i aktivnosti u novom Playsacape, prepunom tobogana, igrica i aktivnosti, Climbing Wall i simulacija kao iz mašte. Naravno, tu su i svima omiljeni FlowRider i Ultimate Abyss.

NOVI DOŽIVLJAJ NAJBOLJE KLASE

Najveći brod klase Oasis i prvi koji nudi osam jedinstvenih sektora sa kabinama, među kojima se izdvaja novi Suite Neighborhood. Wonder of the Seas nudi još više prostora za avanturu na brodu, gastronomska iskustva i ludu zabavu.

ZABAVA TOKOM ČITAVOG DANA

Ovo nije samo još jedan dan na moru. Možete mnogo više vidjeti i uraditi. Od omiljenog uzbuđenja kao što je FlowRider surf simulator, do svih novih avantura kreiranih da promijene Vaš način zabave na brodu, uključujući potpuno novi, impresivan mini golf, prostor za penjanje i klizanje koji je nekoliko liga iznad svih standardnih igrališta.

ISTRAŽITE AKTIVNOSTI NA BRODU
ZAGRIZI BESKRAJNI UŽITAK

Najveći brod na svijetu postaje još veći kada su u pitanju ukusi, sa bezgraničnim brojem opcija da zadovolji svačiji ukus. Vrhunska kuhinja? Provjerite. Udobnost kakvu želite? Takođe provjerite. Želite brze i preukusne zalogaje u predahu između avantura? Naravno da je sve na meniju. Zadovoljite čulo ukusa.

ISTRAŽITE RESTORANE NA BRODU
ŠOU KOJI ODUŠEVLJAVA

Odmor nije trenutak za prilagođavanje - a novi Wonder of the Seas definitivno daje na cijeni Vašem odmoru. Bez obzira da li želite da pođete u AquaTheater, možda želite da zablistate u baru na karaokama ili ispijate Vaš omiljeni koktel uz pogled iz novog Vue Bara, ovaj kruzer će ponuditi sve opcije koje zamislite.

ISTRAŽITE BAROVE NA BRODU
WONDER PLAYSCAPE

Zaboravite stari način igrališta i zaronite u sasvim novi svijet koji čeka da ga istražite. U potpuno novom Wonder Playscape, nudi se širok izbor aktivnosti za putnike svih uzrasta, poput ludih vožnji toboganom, zida za penjanje, igrica i zagonetki koje Vas tjeraju da proširite granice vaše mašte.

EL LOCO FRESH

Izludite vaša nepca novim i snažnim ukusima. El Loco Fresh® nudi autentična meksička jela koja su ludački ukusna. Sa klasičnim crvenim sosom i jakim ukusom salse preko goveđeg buritosa, carnitasa i takosa, osjetite feštu ukusa južne strane granice. Najluđa stvar je - koliko je ludački dobro.

VUE BAR

Visoko iznad samog mora, Vue Bar je novo savršeno mjesto za odmor i bijeg od realnosti. Uživajte u ukusima vaših omiljenih koktela dok opuštate oči i misli u nevjerovatnom panoramskom pogledu. Sama ljepota pogleda i panorame garantuje savršene fotografije koje će Vas uvijek rado sjećeti na ovaj bar.

IZABERITE KRSTARENJE NA OVOM BRODU