Montenegro 00-382-67-64-17-66

Stvoren za avanturu

Voyager of the Seas

Voyager of the Seas je dopunio svoj zabavni repertoar novim i primamljivim aktivnostima koje ne ostavljaju nikog ravnodušnim.

Probajte The Perfect Storm - tobogan na tri sparta, put okreta, krivina i brzine klizanja, ili se odlučite za glow-in-the-dark laser tag borbu i Battle for Planet Z. Najmoderniji simulator surfinga je tu ako želite da pokažete svoj talenat na vodi ili više volite da se opustite i dopunite vašu energiju u prijatnom Spa Solarijumu, rezervisanom samo za odrasle. Takođe, možete uživati i u ‘Voyager Dunes’, klizanju na ledu, zidu za penjanje, i u novim igraonicama i sekciji za djecu i tinejdžere.

Novi način zabave

Samo za putnike koji vole dobru zabavu

NOVO ZADOVOLJSTVO

Učestvujte u trci na dva super brza vodena tobogana na The Perfect Storm platformi ili se suočite sa protivnicima u prijateljskoj borbi laserima - Battle for Planet Z. Na skroz renoviranom brodu Voyager of the Seas, avanturi nikada kraja. Zato Vas očekuje još mnogo izazova o kojima maštate. Vaš avanturistički odmor iz snova je zagarantovan. Pridružite nam se.

ISTRAŽITE AKTIVNOSTI NA BRODU
UKUSI ZADOVOLJSTVA

Otisnite se na putovanje do egzotičnih ukusa Dalekog istoka u Izumi restoranu. Pronađite svoje zadovoljstvo u italijanskim jelima serviranim u rustičnom posuđu sa savremenim šmekom u Giovanni’s Table. Prepustite se odresku boljem od svih do sada u stejkhaus restoranu Chops Grille ili izaberite nešto iz globalne ponude ukusa u Windjammer glavnom restoranu.

ISTRAŽITE RESTORANE NA BRODU
KLIZANJE NA LEDU

Dobrodošli po malo g sile. Ostanite na spektakularnom plesu na ledu. Studio B klizalište predstavlja dramatičan šou na ledu u kojem učestvuju profesionalci širom svijeta. Uživajte u blistavim kostimima animatora i koreografiji ispunjenoj nevjerovatnim okretima, skokovima i lebdenju. Noć se može nastaviti u nekom od naših mnogobrojnih barova, uz čašu Vašeg omiljenog pića.

ISTRAŽITE BAROVE NA BRODU
LASER TAG

U ovoj istorijskoj bici, dvije strane su zavađene a Vi ste sledeći regrut. Bilo da birate stranu civilizacije robota, ili želite da budete vanzemaljski agresor, samo jedna vojska može biti proglašena pobjednikom, posle stradanja poslednje žrtve.

ROOM SERVICE

Želite li da uživate u ukusnom obroku i udobnosti Vaše kabine? U bilo koje doba dana i noći, naručite Vašu omiljenu hranu da bude dostavljena na vrata. Uživajte u mekoći vašeg kreveta uz svježi omlet ili vruće palačinke, ili se opustite uz privatni date-night obrok u kabini...

SCHOONER BAR

Noćni izlazak u Shooner Baru, u nautički tematizovanom ambijentu Vam nudi ludu zabavu i program ispraćen kreacijom perfektinih koktela i nezaboravnu atmosferu. Zauzmite mjesto pored jarbola, ipak pored prozora ili pored blistvaog salonskog klavira i žurka moze da počne.

IZABERITE KRSTARENJE NA OVOM BRODU