Montenegro 00-382-67-64-17-66

Novi oblik avanture

Vision of the Seas

Zaronite u nove kulture i lično se upoznajte sa novim obalama.

Postoji čitav svijet koji čeka na vas da ga istražite, a Vision of the Seas je vaš nabolji prijatelj da to i ostvarite. Bez obzira gdje biste lutali i istraživali po kopnu, na brodu imate dovoljno prilike da stvorite uspomene koje nikad ne blijede, poput Broadway-style show-a, ukusa hrane svjetske klase, i mnostvo drugih zabačenih aktivnosti koje će ispuniti sva vaša očekivanja.

Super ponuda za super avanture

Iskoristite priliku da uštedite na najboljim avanturama kroz razne kulture uz neke od naših kruzing ponuda.

ISKORISTITE DAN

Provedite dan plovidbe pumpajući adrenalin na Rock Climbing zidu, omarajte u Solarium prostoru za odrasle ili zaplivajte u bazenu. A možete pokazati i vještine na igricama. Sve što očekujete od odmora, budite spremni da doživite i još više od toga.

ISTRAŽITE AKTIVNOSTI NA BRODU
ISTRAŽUJTE RAZNE UKUSE

Smjestite se na pogodno mjesto za hranu sa Dalekog istoka u Izumi Sushi restoranu ili probajte savremenu italijansku hranu u prestižnom Giovanni’s Table restoranu. A jednostavno možete i proširiti spisak Vaših želja za večeru, tako što ćete baciti oko na meni restorana Chef’s Table.

ISTRAŽITE RESTORANE NA BRODU
NOĆNI IZLAZAK

Provod života zove na proslavu. Šta god je Vaša želja, klasični kokteli u R Baru, žurka pored bazena ili omiljeni zvuci Brodveja u jednom šou, sve ćete naći na brodu Vision of the Seas. Veče je doba kada se opuštamo i uživamo u odmoru na najbolji način. Čekamo Vas.

ISTRAŽITE BAROVE NA BRODU
BROADWAY

Samo Royal Caribbean nudi čuvene mjuzikl predstave i performanse nagrađivane prestižnom Tony Award nagradom. Kao zvanični sponzor najsjanijih nagrada na Bradway-u, nudimo Vam najpoznatije i čuvene igrane predstave koje ne možete prestati pjevušiti. Podsjetite se već gledanih djela ili uživajte u novim pričama...

IZUMI

Od preukusnih suši rolni do svježih sashimi i nigiri poslastica, Izumi nudi egzotično gurmansko iskustvo inspirisano azijskom kuhinjom. Uživajte u izakaya stilu aperitiva i rolnama od klasičnih do najmaštovitijih. Bez obzira za šta se odlučite, tu ste za feštu ukusa od Tohokua do Tokija.

SOLARIUM BAR

Relaksacija vrlo često izaziva žeđ. Dok upijate energiju u Solarijumu, ograničenom samo za odrasle, naručite osvježenje u Solarium Bar-u, gdje ljubazni barmeni služe vina, piva, kotele i mnoštvo drugih osvježavajućih tropskih napitaka, pripremljenih za Vaš užitak ispod suncobrana. Čekamo Vas.

IZABERITE KRSTARENJE NA OVOM BRODU