Montenegro 00-382-67-64-17-66

Revolucionarna avantura

Symphony of the Seas

Ispunite uzbuđenjem svaki Vaš momenat na jednom od najvećih brodova na svijetu.

Pripremite se za promjenu percepcije opuštanja, i načina stvaranja uspomena jer vam Symphony of the Seas nudi sve to i još više. Ovaj brod posjeduje sve najnovije atrakcije poput ‘Ten-Story Test’ koji će testirati vašu hrabrost, ‘Ultimate Abyss’ i ‘FlowRider” simulatori surfinga, kao i ekskluzivni ‘Glow-in-the-dark laser tag’. Iako su ovo samo neke od atrakcija u kojima možete uživati dok ste na brodu, Symphony of the Seas vam ponosno predstavlja i mnoge novosti za vaš potpun užitak. Ovaj brod je prepun ukusnih načina da zadovoljite vaša nepca i apetit, u mjestima poput Playmakers Sports Bar & Arcade i mjesta koja vam obezbjeđuju savršen komfor poput Ultimate Family Suit-a. Uživajte!

Priključi se zvuku avanture

Iskoristite popust za najtraženije tropske destinacije

LUDA AVANTURA

Borba laserima u prijateljskom okršaju, dva surf simulatora i najviši tobogan na moru? Možda volite da surfujete na čuvenoj FlowRider platformi ili da izazovete prijatelje na još mnogo aktivnosti koje nudi ovaj brod? Odmah poželite da se nađete na ovom brodu i suočite se sa svim izazovima koje nudi Symphony of the Seas.

ISTRAŽITE AKTIVNOSTI NA BRODU
FANTAZIJA UKUSA

Ako žudite za vrhunskom hranom po najboljoj recepturi, Symphony of the Seas ispunjava i Vaše najveće zahtjeve. Svježe ulovljena morska hrana i spremljena u New England stilu, porodične večere u italijanskom ambijentu po ideji Džejmi Olivera i još mnogo mnogo toga Vas očekuje na ovom spektakularnom brodu.

ISTRAŽITE RESTORANE NA BRODU
VRIJEME JE ZA ŠOU

Uhvatite zapanjujuće nastupe na sceni, led, voda i vazduh u kombinaciji sa zabavom koja prevazilazi očekivanja - bukvalno. Svratite na kraft koktel po Vašoj želji, koji spremaju robotske ruke u Bionic Baru. Na ovom brodu iznenađenjima nema kraja. Zato Vas čekamo, a zajedno stvorimo najljepše uspomene.

ISTRAŽITE BAROVE NA BRODU
ULTIMATE ABYSS

Ovo je mjesto samo za najhrabrije i najsmelije. Priđite ivici ponora. Zagledajte se u tamu. Slušajte zvuk nepoznatog. Odavde, nema nazad. Klizajte sa visine 10 spratova u misteriozni završetak najvišeg tobogana na brodovima, ikad. Jeste li dovoljno hrabri da pokušate ili ćete zauvjek ostati zarobljenik ovog tobogana?

WONDERLAND

Wonderland-ova maštovita kuhinja teži pomijeranju granice kulinarstva. Jela su dizajnirana da budu primamljiva za vaša nepca i predstavljaju vizuelnu gozbu. Pronađite hrsakve kornete sa krabom prelivene sa avokado musom, ili gazpacho serviran sa biberom i domacim hlebom, i neodoljive dezerte koji će Vam oduzeti dah.

BIONIC BAR

U Bionic Baru, upoznajte par robotizovanih barmena koji znaju vješto da prodrmaju, pomiješaju i začine vaš noćni provod. Uz očaravajuću motoriku i perfekeciju pokreta, ova genijalna tehnologija pruža mogućnost kreiranja beskarajnih kombinacija koktela, od najjednostavnijih do najkompleksnijih sadržaja po vašoj želji i mašti.

Aktivnosti i zabava

IZABERITE KRSTARENJE NA OVOM BRODU