Montenegro 00-382-67-64-17-66

Prvi brod Quantum Ultra klase

Spectrum of the Seas

Jedan od najzaslužnijih detalja za nagradu Quantum Class statusa, je naša pažljivo osmišljena avantura sa dalekog Istoka, puna podviga i noviteta dizajniranih za naše goste iz Kine.

Osjetite kako vam nivo adrenalina raste na ‘Sky Pad’-u, bangee trampolini koja upotpunajva ovaj užitak virtualne realnosti. Uživajte u posmatranju robota koji priprema i servira vašu odabranu kreaciju pića u ‘Bionic Bar’-u. Uljepšajte vaš boravak u nekom od naših ekskluzivnih apartmana “Suite Club’-a, najluksuznijem smještaju na moru, sa pristupom raznim ekskluzivnim sadržajima, ili promjenite način za stvaranje porodičnih uspomena uz ‘Ultimate Family Suite’, luksuzan i prostran prostor sa više soba koji sadrži privatni tobogan i bioskop koji takođe služi kao bina za karaoke.

Otplovite u avanture dalekog Istoka

Doživite čari Azije

AVANTURA BEZ LIMITA

Uskočite u Sky Pad i doživite nestvarnu avanturu na bandži trampolini. Vežite se, postavite vašu virtuelnu kacigu i transportujte se u drugo vrijeme, mjesto ili na drugu planetu. Bilo da ste u zemlji slatkiša ili putujete svjetlosnim godinama u budućnost, Vaša virtuelna avantura će Vas lansiratu u stratosferu i osloboditi Vašu maštu.

ISTRAŽITE AKTIVNOSTI NA BRODU
VIP UGOĐAJ

Otkrijte pravo značenje ekskluzivnosti u Suite Club-u, raskošna oaza koja obuhvata privatne prostorije, salone i Solarium. Naši Gold Suite gosti imaju pristup privatnom prostoru, The Balcony, koji nudi nestvarne poglede na zalazak sunca i The Boutique, gdje možete rezervisati termine za privatni šoping, čajanke i još mnogo toga.

ISTRAŽITE RESTORANE NA BRODU
ZAČINITE VAŠ ODMOR

Uživajte u velikoj ponudi autentičnih začina i ukusa dok večerate uz poglede na beskrajne predjele, dok ste za stolom u Sichuan Red baru - totalno novo iskustvo kreirano isključivo za brod Spectrum of the Seas. Naravno, mnogobrojni restorani i barovi će izaći u susret za sve vrste Vaših želja, kada je gozba uz dobru hranu i piće u pitanju.

ISTRAŽITE BAROVE NA BRODU
DANCE CLASSES

Salsa, hip-hop, swing ili bal, naučite sve bitne pokrete od profesionalnog instruktora i dokažite Vaše umjeće na omiljenom podijumu za ples. Tokom dana ili uveče, brod je pun zabave u svako doba. Zato dobro uvježbajte korake i pokažite šta znate pred porodicom i prijateljima.

SICHUAN RED

Uživajte u egzotičnoj atmosferi, autentičnim začinima i fantastičnim ukusima Azije, dok odmarate oči u beskrajno lijepom pogledu sa Vašeg stola u Sichuan Red-u. Dizajniran samo za Spectrum of the Seas, ovdje možete naći neke specijalitete koje pravi ljubitelji hrane ne žele da propuste.

SCHOONER BAR

Noćni izlazak u Shooner Baru, u nautički tematizovanom ambijentu Vam nudi ludu zabavu i program ispraćen kreacijom perfektinih koktela i nezaboravnu atmosferu. Zauzmite mjesto pored jarbola, ipak pored prozora ili pored blistvaog salonskog klavira i žurka moze da počne.

IZABERITE KRSTARENJE NA OVOM BRODU