Montenegro 00-382-67-64-17-66

Avanture od obale do obale

Serenade of the Seas

Zaronite u more novih otkrića dok plovite kruzerom Seranade of the Seas.

Bez obzira na vaš kurs plovidbe i krstarenja, Serenade of the Seas vas uvjek čuva blizu svih ljepota prirode na koje niko ne ostaje ravnodušan. Na ovom brodu, zastakljenom sa svih strana, vaš panoramski pogled vam pruža šansu da uživate u svakom trenutku i detalju nezaboravnih prirodnih ljepota i pejzaža koje kruzer obilazi. Između kopnenih avantura, uživajte u sunčanju pokraj bazena, pokažite vašu preciznost na mini-golf terenu, i tretirajte sebe hranom kvaliteta svjetske klase, inspirisanom ukusima od Toskane do Tokija.

Vaša najluđa avantura počinje ovdje

Izaberite vama odgovarajuću kruz destinaciju koju nudi Saranade of the Seas

IZAZOV HLADNIH KRAJEVA

Igrajte mini golf dok krstareite od Vankuvera do Aljaske. Osvojite Rock Climbing zid i uživajte u pogledu na krivudave vrhove pokrivene snijegom. Ili možete odmarati pored bazena ispod pokretnog staklenog krova. Na brodu Serenade of the Seas itinerer određujete sami.

ISTRAŽITE AKTIVNOSTI NA BRODU
ČULO UKUSA VAM JE ZAHVALNO

Ukusi Dalekog istoka u Izumi restoranu azijske hrane. Prava gurmanska gozba u Chef’s Table restoranu ili opuštanje u Main Dainig Room, glavnom restoranu sa veliki staklenim prozorima savršenim za obrok uz pogled na Aljasku. Jelo ne može biti bolje od toga.

ISTRAŽITE RESTORANE NA BRODU
PROVOD ŽIVOTA

Avantura se nastavlja nakon zalaska sunca - miksovani klasici u originalnoj izvedbi na Vibeology sceni. Izvođači uživo i omiljeno piće u Crown & Castle English pabu. Svi vaši omiljeni brendovi u Vintages vinskom baru i đuskanje do kasno u noć uz muziku u Club Twenty.

ISTRAŽITE BAROVE NA BRODU
VIBEOLOGY

Najveći hitovi su prerađeni tek kad se Vaša osjećanja prema orginalima promjene, i zato uživajte u dopunjenim kreacijama najvećih hitova besmrtnih zvijezda od Elvisa do Beatlesa. Vibeology vam nudi ritmove koje oslikavaju njihove ere i odaju postovanje legendama poput Stinga, Santane, Cher, i još mnogo drugih.

IZUMI

Od preukusnih suši rolni do svježih sashimi i nigiri poslastica, Izumi nudi egzotično gurmansko iskustvo inspirisano azijskom kuhinjom. Uživajte u izakaya stilu aperitiva i rolnama od klasičnih do najmaštovitijih. Bez obzira za šta se odlučite, tu ste za feštu ukusa od Tohokua do Tokija.

VINTAGES

Bez obzira da li tražite Malec, Merlot, Riesling ili Pinot Grigio, sigurni smo da ćete Vaša omiljena crna i bijela vina pronaći u Vintages Wine baru. Od Francuskih do Kalifornijskih, širok izbor vina je dobro predstavljen kroz trajna partnerstva sa poznatim proizvođačima, uključujući i neke ekskluzivne primjerke koje je nemoguće naći bilo gdje drugdje.

IZABERITE KRSTARENJE NA OVOM BRODU