Montenegro 00-382-67-64-17-66

Vaša karta za egzotične avanture

Rhapsody of the Seas

Stvorite nezaboravne uspomene na predivnoj Mediteranskoj obali ili uživajte u pejzažima Kariba koji nikog ne ostavljaju ravnodušnim. Jedno je sigurno - posle putovanja na brodu Rhapsody of the Seas, Vaš spisak želja će biti kraći, a Vaše iskustvo znatno bogatije.

Usmjerite kurs prema džunglama smaragdnih ostrva i netaknutih obala Kariba, ili zaplovite prema starim svjetskim čudima i sunčanim Mediteranskim lukama. Skratite vašu ‘Listu želja’ za posjete drevnih hramova u Cozumel-u i brojne prašume Belize-a, do romantičnih šetnji kroz sela Mykonosa i srednjevjekovnih ulica Kotora. Bez obzira za šta se odlučite, Rhaposy of the Seas uvijek ide korak dalje za vaš potpun užitak na nekim od najegzotičnijih destinacijama za krstarenje.

Izaberite krstarenje koje vas vodi na vaša željena mjesta

Krstarite svijetom i posjetite najegzotičnije destinacije, a Rhaposdy of the Seas čeka na vas

VOĐENI AVANTUROM

Bez obzira da li se odlučite za romantično krstarenja sa partnerom ili za porodično putovanje, ne postoji mogućnost da propustite veliko uzbuđenje, zahvaljujući Rock Climbing zidu, omiljenim igricama i još mnogo stvari uz veliki prostor za odmor na palubi kod bazena.

ISTRAŽITE AKTIVNOSTI NA BRODU
SAVRŠENSTVO U TANJIRU

Veče za sastanak provedite u intimnoj i elegantnoj atmosferi restorana Chef’s Table ili probajte Kummelweck sendvič u Park Cafe-u, a ukusi Azije čekaju Vas u Izumi restoranu. Koju god opciju da izaberete, naći ćete nešto posebno za Vaš ukus.

ISTRAŽITE RESTORANE NA BRODU
AVANTURA NAKON ZALASKA SUNCA

Nakon što provedete dan istraživajući karipska ostrva ili evropske prestonice, ne postoji ništa poput noćnog provoda na brodu Rhapsody of the Seas. Svratite u teatar i predstave u originalnoj produkciji ili nazdravite uz Vaše omiljeno piće u nekom od mnogobrojnih barova.

ISTRAŽITE BAROVE NA BRODU
POOLS

Paluba za bazen je mjesto za zabavu, i svaki brod vam nudi nekoliko opcija za uživanje u vodi. Natopite se suncem ili odmorite u hladovini uz Vaš omiljeni tropski koktel i uživajte u besplatnim salonima za odmor i živu muziku.

PARK CAFE

Raspoloženi ste za klasične delikatese koji će zadovoljiti vaša nepca? Dođite u Park Cafe, gdje ćete naći sve za čim tragate. Ovo mjesto Vam nudi sve od hrskavih salata po porudžbini, do paninija i raznih sendivča, ali ne propustite legendarni Royal Kümmelweck roast beef sandwich...

R BAR

Elegantan, sofisticiran i prožet retro stilom, R Bar nudi klasične koktele sa vintidž šmekom. Bez obzira da li je Vaše piće po izboru suvi džin martini, stručno spremljeni staromodni ili savršeni džin tonik, ovdje ćete naći mnogo toga da uživate.

IZABERITE KRSTARENJE NA OVOM BRODU