Montenegro 00-382-67-64-17-66

Bolji način avanture

Radiance of the Seas

Pripremite se za lud i nezaboravan provod na brodu Radiance of the Seas.

Doživite uzbudljive trenutke na čuvenim destinacijama, na brodu posebno dizajniranom za istraživanje. Najstakleniji od svih brodova Royal Caribbean flote, Radiance of the Seas je stvoren za posmatranje glečera na Aljasci kao i upijanje sunca na tropskim destinacijama. U pauzi od avantura na kopnu, posvetite se zabavi i odmoru pored bazena, ili zategnite vaše mišiće uz Rock Climbing Wall, ili se opustite uz muziku i pokažite vaše omiljene plesne pokrete u nekom od prepoznatljivih nastupa u noćnom provodu na brodu.

Pripremite se za avanturu

Zaplovite u nove vode sa Radiance of the Seas

POGLEDI ZA UŽIVANJE

Visoki pogledi. Suncem obasjani predjeli. Široka staklena prostranstva i liftovi okrenuti ka moru otvaraju liniju između vas i prirode. Od uzbudljivih avantura, do tačaka na brodu gdje možete uživati u potpunom miru.

ISTRAŽITE AKTIVNOSTI NA BRODU
ODMOR UZ NAJBOLJE UKUSE

Od globalnog istraživanja do specifičnih egzotičnih ukusa. U našim mnogobrojnim restoranima ponuda je ispunjena nevjerovatnim specijalitetima po recepturi najboljih svjetskih kuvara.

ISTRAŽITE RESTORANE NA BRODU
KRALJEVSKI DOŽIVLJAJ

Potpuno novo iskustvo krstarenja. Naše kabine su bijeg od neprekidne akcije po kojoj su naši kruzeri poznati, osjećajte se kraljevski dok odmarate i punite baterije za nastavak avanture.

ISTRAŽITE BAROVE NA BRODU
CITY OF DREAMS

Pripremite se za vožnju kroz gradove o kojima ste maštali, od čuda drevnog grada Atlantisa do egzotičnog istoka, drečavih boja Indije, romantične Venecije i nebeskog grada snova. Poznata muzika, ekstravaganti kostimi, i bioskopski prikazi će hipnotisati Vaša cula.

CHEF'S TABLE

Dobro došli u Chef’s Table, najeksluzivnije i najuzvišenije mejsto za uživanje u hrani na našoj floti. Pridružite se odabranoj grupi gurmana na privatom epikurejskom putovanju koje predvodi Chef de Cusine. Naći ćete se za stolom sa bijelim stolnjakom i večerom od izuzetnih jela...

ENGLISH PUB BAR

Ako želiš da uživaš u pinti piva, dobroj muzici i druženju, English Pub je jedan od omiljenih i najpoznatijih lokacija na cijeloj floti. Pop-up muzički nastupi, impresivna karta pića koja sadrži najkvalitetnija piva i koktele sa tematikom Engleske...

IZABERITE KRSTARENJE NA OVOM BRODU