Montenegro 00-382-67-64-17-66

Dragulj najzapadnije države

Quantum of the Seas

Budite među prvima i posvjedočite o nestvarnim ljepotama najzapadnije države, u ovoj ekskluzivnoj ponudi na brodu Quantum of the Seas, koji po prvi put isplovljava iz Sijetla u neke nove avanture.

Prvi u svojoj klasi, Quantum of the Seas je brod ispunjen mnogim revolucionarnim podvizima, idejama i atrkacijama, iskusno raspoređenim duž cijelog broda, od pramca do krme. Zamislite na zabavu koja spaja muziku i umjetnost sa najsavremenijom tehnologijom, i mnoštvo uzbudljivih vožnji i aktivnosti za cijelu porodicu. Sa svakog dijela broda, možete uživati u pogledu na zapanjujuću prirodu koja vas okružuje, pa čak i dok boravite u vašoj kabini, ne morate propustiti taj užitak uz virtuelni prikaz znamenitosti kroz ‘Virtuelni Balkon’. Tokom ljeta ovaj brod će isploviti iz Sijetla prema najdivljijim destinacijama Aljakse, uključujući i šumovite fjordove Icy Strait Point predjela, nevjerovatni i izolovani Ketchikan i čuvene glečere Edicott Arm-a.

Istražite Aljasku

Rezervišite ovu jedinstvenu avanturu na Quantum of the Seas brodu.

BESKRAJNA ZABAVA

Iskoristite svaki dan plovidbe uz revolucionarne načine igre na brodu, uključujući divan provod na simulatoru padobranstva, na platformi Ripcord® by iFly®, suočite se sa protivnicima u prijateljskoj borbi laserima i pokažite koncentraciju i spretnost u sastavljanju puzli u Royal Escape Room-u.

ISTRAŽITE AKTIVNOSTI NA BRODU
SVAKI TRENUTAK JE UŽITAK

Uživajte u ukusima dalekih mjesta, kao što je američki stejk u Chops Grille restoranu, svježe umotan suši u Izumi Japanese Cuisine ili probajte italijanski kuhinju i ukuse Toskane u Jamie’s Italian by Jamie Oliver. Vaš obrok završite ili započnite noć nekim od koktela u Binoci Baru koji spremaju robotske ruke.

ISTRAŽITE RESTORANE NA BRODU
ZABAVA U TEATRU

Svaki šou na brodu Quantum of the Seas je kreiran da Vas zasijeni. Starwater šou u originalnoj produkciji zadire u najdublje ljudske emcije fuzijom sepktakla uživo i tehnologije. U Sonic Odyssey, muzika, performans, umjetnost i inovacija su kombinovani tako da pruže imerzivno iskustvo na sceni.

ISTRAŽITE BAROVE NA BRODU
NORTH STAR

Dopustite da Royal Carribean postavi novi standard i uzdigne avanturu na veći nivo. North Star Vas dočekuje na sami vrh broda i nudi nezaboravan panormaski pogled od 360 stepeni za uživanej u najljepšim pezajžima beskrajnog okeana i prirode. Samo zakoračite u kapsulu za posmatranje, ponosno prepoznatu od strane Guinness World Record komisije...

SORRENTO'S PIZZA

Ne postoji ništa više zadovoljavajuće od odličnog parčeta pice - a Royal Caribbean je posvetio godine usavršavajući recept za savršenu picu u Sorrentu. Bez obzira da li volite klasike, jednostavne poput Margarite sa sirom, ili neke kreativnije i bogatije poput Carnivore - prepune mesa, kao i Caribbean Dream sa ananasom, slanimom i prelivom BBQ sosa...

BOLEROS

Sasvim je nevazno da li dolazite na piće posle večere, ili se priključujute salsa žurci, ili ste u potrazi za nečim novim, jer noćni izlazak u Bolerosu Vam pruža sve. Ovaj klub, inspirisan Latinskom tematikom sluđži izvrsne kubanske Mohito, brazilske Caipirmnhe-a i brojne druge koktele, u čijem ispijanju i uživanju posebno doprinosi šestočlani bend i čarobni zvuci salse, cumbie, merengue i sambe.

IZABERITE KRSTARENJE NA OVOM BRODU