Montenegro 00-382-67-64-17-66

Divlja ljepota Aljaske

Ovation of the Seas

Vaša avantura kroz Aljasku dostiže svoj vrhunac.

Istraži poslednju američku granicu na jednom od najfascinantnijih brodova na svijetu, Ovation of the Seas, zasigurno najvećim i najinteresantnijim brodom koji plovi kroz Aljasku. Osjeti divljinu i uvjeri se u prostranstva Aljaske iz perspektive North Star-a - najvisočije tačke gledišta na bilo kom kruzeru. Ovaj brod nudi zabavu koja će vas uzdrmati i razbuditi, mnoštvo opcija za dobar porodičan provod i bez obzira na vremenske uslove, i prirodana scenarija koja svojim savršenstvom oduzimaju dah. Pogledi iz kabine su isto oduševljavajući kao u Virtual Balcany-u. Uživajte u ovome i još mnogo mnogo toga na putovanju između vaših destiancija. Od Juneau do Skagway-a, ni jedan drugi brod vam ne može prirediti ovakav doživljaj Aljaske.

Pripremite se za divljinu

Ukrcajte se i uživajte na Ovation of the Seas

NOVI STANDARDI IGRE

Surfujte na FlowRider platformi, pripremite se za uzbuđenja na iFLY-u i doživite North Star iskustvo za otkrivanje pogleda od 360 stepeni. Željećete da se suočite sa igrom.

ISTRAŽITE AKTIVNOSTI NA BRODU
HRANA IZ SNOVA

Ako žudite za vrhunskom hranom, Ovation of the Seas nudi samo najbolji izbor. Večera koja Vas vodi od ukusa dalekog istka u Izumi restoranu, do čudesne Wonderland Imaginative Cuisine.

ISTRAŽITE RESTORANE NA BRODU
KRALJEVSKI UGOĐAJ

Potpuno novo iskustvo krstarenja. Naše kabine su bijeg od neprekidne akcije po kojoj su naši kruzeri poznati, osjećajte se kraljevski dok odmarate i punite baterije za nastavak avanture.

ISTRAŽITE BAROVE NA BRODU
ROCK CLIMBING WALL

Sam pogled sa vrha je vrijedan svakog koraka. Dokažite sebi da možete osvojiti ovaj zid od 12 metara, koji je pogodan i bezbijedan za sve, početnike i veterane ove discipline. Rezervacije nisu potrebne za ovu besplatnu aktivnost, i možete je ponoviti koliko god budete željeli.

WINDJAMMER

Windjammer je Vaš omiljeni restoran za neodoljive globalne ukuse koji se dijele besplatno. Ovdje možete pronaći preukusne tople sendviče punjene Vašim omiljenim mesom i sirom, svježa peciva iz rerne i omlete po Vašoj želji, kao i mnogo drugih bogatih jela...

BOLEROS LATIN CLUB

Sasvim je nevazno da li dolazite na piće posle večere, ili se priključujute salsa žurci, ili ste u potrazi za nečim novim, jer noćni izlazak u Bolerosu Vam pruža sve. Ovaj klub, inspirisan Latinskom tematikom sluđži izvrsne kubanske Mohito, brazilske Caipirmnhe-a i brojne druge koktele...

IZABERITE KRSTARENJE NA OVOM BRODU