Wonderland
Wonderland
Wonderland
Wonderland
Wonderland
Wonderland
Wonderland
Wonderland
Wonderland
Wonderland
Wonderland
Wonderland

Wonderland

$ Doplaćuje se
Global
Večera
Jela bolja od vaše najluđe mašte

Wonderland-ova maštovita kuhinja teži pomjeranju granice kulinarstva. Jela su dizajnirana da budu primamljiva za Vaša nepca i predstavljaju vizuelnu gozbu. Pronađite hrsakve kornete sa krabom prelivene sa avocado mousse, ili gazpacho serviran sa biberom i domaćim hlebom, i neodoljive dezerte koji će Vam oduzeti dah. Uparite vaš obrok sa koktelima označenim kao magični eliskir koji će zadovoljiti sva Vaša čula.

Odijevanje:
Smart Casual

Kako rezervisati:
Cruise Planners ili Royal App

MENI

Kada magičnom četkom obrišete meni u Wonderland-u, možete birati jela bazirana na pet osnovnih elemenata naše planete: zemlja, voda, vatra, sunce i led.

Ako volite začinjenu i pikantnu hranu, izaberite nešto iz vatrene oblasti, poput Buffalo Chicken Eggs ili Crispy Shrimp Kataifi sa škotskim biberom. 

Ako ste raspoloženi za nešto hladnjikavo i osvježavajuće, probajte Red and White Tuna Sashimi ili The Oceanic Cirtus sa yuzu granit-om iz ledene oblasti. 

Najbogatiji izbor ćete naći u vodenim i zemljinim oblastima, poput Liquid Lobster služen sa koštanom srži i kavijarom, Branzino spreman sa emulzijom začina Tamarind, i Bershire Pork Belly, uparen sa jabukam i svinjskom kožicom.

PRO TIP

Obrišite meni na ulazu u restoran, četkom i vodom i posmatrajte dok se svako jelo pojavljuje na stranicama.

X