The Lime and Coconut Bar
The Lime and Coconut Bar

The Lime and Coconut Bar

$ Doplaćuje se
Global
Piće i zabava
Ostrvska atmosfera na svim nivoima

Potraga za Vašim omiljenim ostrvskim barom je završena. U Lime and Coconut baru za Vaše dobro raspoloženje su zaduženi DJ-evi, živa muzika i dva šanka koja serviraju Vaše omiljene koktele za potpuno uživanje pored bazena, uključujući i prepoznatljivi Lime and Coconut koktel koji nikog ne ostavlja ravnodušnim. Pored zagarantovano dobrog provoda preko dana, poseban užitak i uspomene ostvaljaju žurke posle zalaska sunca, kada ovaj bar postaje najpopularnije mjesto na brodu.

Kako kupiti:
Paket pića ili A La Carte

Restrikcije po godinama:
Za putovanja iz Sjeverne Amerike (21+)
Za putovanja iz Južne Amerike, Evrope, Azije, Australije i Novog Zelanda (18+)

MENI

Ako ste ljubitelj vodke, naručite jednostavni, osvježavajući Blue Wave, napravljen od svega 3 sastojka - Tito’s Vodka, Plavi kurasao i sok od anananasa, koji zajedno stvaraju nestvarno dobar ukus. Ako volite tekilu, ne možete omašiti sa Watermelon Rita, koju čine Patron Silver tekila, Triple Sec liker, sirup od lubenice i margarita mix. Takođe Desert Pear Rita, jedan od najčešćih izbora, pravljen od Jose Cuervo Especial Gold tekile, Triple Sec likera i Monin Desert sirupa od kruške. Ljubitelji ruma imaju najviše opcija za biranje, jer baza ruma ide u naprepoznatljivije koktele poput Mai Tai, Rum Runners, Blue Hawaiian i svima omiljeni Lime & Coconut.

PRO TIP

Osjećate potrebu za avanturom? Od barmena zatražite da Vas iznenade nekim od inovativnih recepata za Vašu tropsku avanturu.

X