Solarium Bistro Restaurant
Solarium Bistro Restaurant

Solarium Bistro Restaurant

$ Doplaćuje se
Mediteranski
Ručak, večera
Uvijek svježi ukusi

Ističući svježe sastojke i mediteranske ukuse za doručak, ručak i večeru, Solarium Bistro nudi pravi gastronosmki raj na moru. Tretirajte sebe kroz širok izbor najprepoznatljivijih i najboljih mediteranskih jela i uživajte u svakom zalogaju pod otvorenim nebom, ili pod zvijezdama.

Odijevanje:
Opušteno

Napomena:
Samo za putovanja iz Kine.

MENI

Solarium Bistro postone Hot Pot za putovanja iz Kine

U Solarium Bistro-u, svako jelo ističe svoju svježinu i ukuse. Započnite Vaše jutro uz kvalitetan doručak gustog jogurta i sezonskog voća, jaja i kobasice, ili uživajte u svježim kontitentalnom pecivima. Za ručak, Solarium Bistro će Vas odvesti u neke od čuvenih kulinarskih prestonica duž obale mediterana, i šire. Okusite svježinu dagnji ili hrskavost grčke salate, dok lagano grickate pita hleb premazanim domaćim tzatziki-jem ili babaghanoush sosem. Nakon toga, uživajte u jagnjećim kremenadlama aromatizovane nanom, ili izaberite sočnog jastoga spremljenog u puteru od cirtusa. Ne zaboravite da počastite sebe nekim od neodoljivih slatkih poslastica za dezert, poput Fluffy Loukomades sa prelivom od meda ili kremastu i neodoljivu Panna Cotta a la Romana.

PRO TIP

Kao dodatak meniju i bifeu, možete se iznenaditi nekim jelima koja se mijenjaju u rotaciji sa drugim jelima, i na njih treba obratiti posebnu pažnju.

X