Coastal Kitchen
Coastal Kitchen
Coastal Kitchen
Coastal Kitchen

Coastal Kitchen

$ Doplaćuje se
Global
Dorucak, rucak, vecera
Kombinacija hrane i vina

Isključivo za goste apartmana i članove Pinnacle Cluba. Costal Kitchen spaja Mediteranske recepte sa svježim ukusima iz kalifornijskih farmi. Prepun omiljenih jela duž obale Pacifika, i ideja iz mediteranske kuhinje, u ovom mjestu, meni je promjenljiv da bi istikao prave uskuse sezonskih sastojaka. Svako jelo može biti upareno sa čašom ili flašom vina sa liste koja uključuju proizvode iz osunčanih dolina Nape do zlatnih brda u Toskani.

Odijevanje:
Smart Casual

Napomena:
Samo za goste Pinnacle Kluba, zavisno od raspoloživosti. Junior Suits samo za večeru, zavisno od raspoloživosti.

MENI

Započnite Vaš dan pravilno sa nekim od ukusnih i perfektno pripremljenih jela sa menija za doručak u Costal Kitchen-u: frittata punjena feta sirom i spanćem, French tost sa sirupom i karamelizovanim bananama ili lagani Mediteranski tanjir, pan tomàquet, humus, pršuta i sir Manchego.
Za ručak, probajte prepoznatljivi Margherita flatbread, punjen Buffalo mocarelom, zrelim paradajzom i svježim bosiljkom, ili biljno začinjena pileća prsa uparena sa pečenim tikvicama, provencalskim paradajzom i prelivom od limuna. Za večeru predlažemo Escargots a la bourguignonne u krckavom puteru od bijelog luka i peršuna. Nakon toga, probajte pečeno teleće meso, servirano u vin jaune sosu sa pireom od graška i slatkim karemelizovanim lukom i fava pasuljem. Završite Vaš obrok na najslađi način sa ručno sjeckanim svježim voćem ili Panna Cotta-om sa bademom i kivijem.

PRO TIP

Meni u Costal Kitchen-u se konstantno mijenja, ako ne vidite Vaše omiljeno jelo na njemu ne ustručavajte se da ga naručite kod konobara ili kuvara.

X