Cafe Promenada
Cafe Promenada
Cafe Promenada
Cafe Promenada
Cafe Promenada
Cafe Promenada
Cafe Promenada
Cafe Promenada

Cafe Promenada

$ Doplaćuje se
Global
Piće i hrana
24 sata dostupnost

Ako tražite brzo serviranu i laganu poslasticu, Cafe Promenade je mjesto za Vas. Ovo interesantno i ležerno mjesto je jako popularno i konstantno posjećeno nudeći Vam sve od ukusne kafe i neodoljivih krofni sa cimetom do preukusne užine pri povratku iz noćnog provoda, poput porcije prženog artičoka, začinjenog mariniranog sira i ukusnih cifti. Cafe Promenade radi 24 časa i na raspolaganju Vam je u bilo koje doba dana.

Odijevanje:
Opušteno

MENI

Da započnete dan na najbolji način, naručite šolju bogate Royal Roast kafe uz sendivič u kroasanu od svježih suhomesnatih proizvoda i hrskave zelene salate, ili jednostavno se odlučite za Vašu omiljenu porciju doručka po želji. Ručak je najbolji uz tortilje sa piletinom ili čuvenom muffletta-om pripremljenom po originalnom receptu iz Nju Orlansa popunjenu sočnim komadima mesa i topljenim sirom. Ako želite bogatu porciju za aperitiv, probajte pršutu sa dinjom ili grilovani paradajz sa pesto sosom. Za one koji teško odolijevaju slatkim poslasticama, ovo mjesto vam nudi odlični ‘Mudcake’, kremaste Willy Wonka pite i čuvene ‘Led Zappoles’ zbog kojih ćete poželjeti porciju više.

PRO TIP

Izbor sendviča, aperitiva i dezerata je pogodan dnevnim promjenama, stoga svratite često i izaberite opciju po Vašoj želji.

X