Montenegro 00-382-67-64-17-66

Drugačiji u svakom pogledu

Odyssey of the Seas

Priključite se avanturama od St. Thomas-a do Santorinija na novom kruzeru Odyssey of the Seas.

Vrijeme je da pomjerite granice očekivanja vašeg odmora. Predstavljamo novi dragulj Royal Caribbean-a, i prvi ‘Quantum Ultra Class’ kruzer koji startuje iz USA - Odyssey of the Seas. Iskusite promjenu uz nezaboravno iskustvo na brodu za krstarenje, uživajte u ukusnim i prepoznatljivim globalnim jelima, ili se prepustite upijanju sunčeve energije na novodizajniranoj palubi bazena u stilu odmarališta koje prenosi ostrvsku atmosferu.

Pretvorite zemlju čuda u realnost

Rezervišite vaš sledeći odmor na novom Odyseey of the Seas

AVANTURA PREUZIMA ŠOU

Na SeaPlex platformi zapalite prijateljski rivalitet luna park autićima, suočite se u borbi laserima i oprobajte se u video igricama. Uhvati talas na omiljenom FlowRider surf simulatoru ili osvoji novi rekord na Sky Pad bandži tramploini. Mnogo je raznolikih izazova. Zabava nikada ne prestaje, da li ste već izabrali Vašu omiljeljenu igru na ovom brodu?

ISTRAŽITE AKTIVNOSTI NA BRODU
SVIJET NAJBOLJIH UKUSA

Uživajte u prestižnom italijanskom ambijentu u novom restoranu Giovanni's℠ Italian Kitchen & Wine Bar. Pratite Vaše omiljene timove na dan utakmice u laymakers℠ Sports Bar & Arcade baru. Nećete moći da odolite uličnoj meksičkoj hrani iz El Loco Fresh restorana, dok odmarate pored bazena. Ukusi dalekog istoka kao što je tepanjaki su neizostavni. Primarni cilj je ispuniti tanjir i zadovoljiti apetit.

ISTRAŽITE RESTORANE NA BRODU
AVANTURA NAKON ZALASKA

Neka se zabava nastavi, dugo u noć nakon što sunce zađe, na novi način koji nudi Odyssey of the Seas. Zamislite revolucionarne multimedijalne spektakle u potpuno imerzivnom prostoru za zabavu, Two70, performansi uživo u novom Music Hall-u i još mnogo iznenađenja. Budite u toku, jer sigurno ne želite da propustite ni djelić ovakve zabave.

ISTRAŽITE BAROVE NA BRODU
BUMPER CARS

Teške gužve u saobraćaju su upravo dobile novi sjaj u najvećem zatvorenom prostoru na brodu - SeaPlex. Vežite Vaše pojaseve i zgrabite volan i ispraznite Vašu frustraciju u saobraćaju kroz najludju vožnju na brodu ikad. Pripremite se za neprestanu akciju sudaranja, bježanja i lude vožnje.

CHOP'S GRILLE

Kuvari u Chops Grille-u, više od jedne decenije sa ponosom predstavljaju i za Vas serviraju kvalitetne, ručno kidane bifteke u ovom prepoznatljivom restoranu na Royal Caribbean-u. Sada, na ovom mjestu možete naći novi, preuređen meni koji daje savremeni stih tradicionalnom spremanju bifteka.

THE LIME AND COCONUT BAR

Potraga za Vašim omiljenim ostrvskim barom je završena. U Lime and Coconut baru za Vaše dobro raspoloženje su zaduženi DJ-evi, živa muzika i dva šanka koja serviraju Vaše omiljene koktele za potpuno uživanje pored bazena, uključujući i prepoznatljivi Lime and Coconut koktel koji nikog ne ostavlja ravnodušnim.

IZABERITE KRSTARENJE NA OVOM BRODU