Montenegro 00-382-67-64-17-66

Veće. Bolje. Drugačije.

Oasis of the Seas

U najvećem preuređenju na brodu iz porodice Royal Caribbean kruzera, ovaj zaista poseban brod povećava skor i postavlja nove standarde zabave.

Daleko ispred svih, Oasis of the Seas je brod koji je započeo revoluciju odmora. A sad, nova verzija ovog velikana će vam predstaviti nove uzbudljive avanture i zabavu za parove i djecu svih uzrasta. Uz nove načine za odmor pod suncem i upijanjem dobre energije, kao i mnogo novih opcija za uživanje u kvalitetnim jelima i glamuroznim noćnim izlascima, ovaj brod vam nudi sve što vam treba.

Napravite mjesta za užitak

Veliki broj novih vožnji i avantura čeka samo na vas, na renoviranom Oasis of the Seas kruzeru

IGRAJ SE NA VELIKO

Ovo ne mijenja samo igru, mijenja način na koji igraš. Od vodenih tobogana koji podižu adrenalin na The Perfect Storm platformi do uzbudljivog Splashaway Bay vodenog parka. Suočite se sa protivnicima u prijateljskoj borbi laserima u borbi za mistični Frozen City ili oprobajte svoju koncentraciju na Royal Escape Room izazovu za sve uzraste, a tu je i najviši tobogan na moru Ultimate Abyss. Na brodu Oasis of the Seas se nalazi novi redizajnirani prostor za bebe, djecu i tinejdžere svih uzrasta.

ISTRAŽITE AKTIVNOSTI NA BRODU
NIKAD VEĆI IZBOR NA MENIJU

Kada su opcije toliko dobre, ne postoji nešto čega je previše. Zato smo dodali još mogućnosti našem, naizgled beskrajnom, izboru najboljih restorana - tako da možete organizovati porodičnu večeru ili sastanak na višem nivou. Sada možete zgrabiti ludo dobru meksičku hranu u El Loco Fresh restoranu ili nešto od omiljenih zakuski u Playmakers℠ Sports Bar & Arcade baru. Savršeni delikatesi Vas čekaju u Portside BBQ, a spremili smo i dezert za Vas u Sugar Beach baru.

ISTRAŽITE RESTORANE NA BRODU
CJELODNEVNA AVANTURA

Povedite Vašu omiljenu osobu i uživajte cijeli dan i cijelu noć u preko deset naših najboljih barova. Pored bazena uživajte uz koktele iz The Lime and Coconut bara ili zgrabite pivo u Playmakers℠ Sports Bar & Arcade. Dominirajte na plesnom podijumu uz najbolje kaver bendove u Music Hall prostoru. Na kraju večeri oprobajte se u duetu na izazovu Spotlight℠ Karaoke. Jer kada sunce zađe, tek tada počinje najbolji dio Vašeg putovanja na brodu Oasis of the Seas.

ISTRAŽITE BAROVE NA BRODU
LASER TAG

U dalekoj budućnosti, planeta Zemlja je kompromitovana. Sunce se ugasilo, i solarni sistem je uništen a zemlja je utonula u beskonačnu, hladnu i mračnu noć. Od cijele vegatacije, samo dvije forme života su preživjele a to su Yetis - planiske zvijeri koje su evoluirale u vrlo inteligentna bića i Snowshifers - misteriozna bića...

GIOVANNI'S TABLE

Svako jelo u Giovanni’s Table-u je pripremljeno u porodičnom stilu uz prepoznatljive italijanske ukuse. Na meniju možete pronaći Vaše omiljene Old-World klasike poput fokaće sa mariniranim artičokom, maslinama i pestom, tradicionalne njoke prelivene sosom od jagnjetine aromatizovanim mirisom majčine dušice i povrćem...

PLAYMAKERS BAR & ARCADE

Uz nevjerovatan izbor kvalitetne hrane i pića, Playmakers Bar & Arcade nudi sve, od lično dizajnirnog Playmaker’s Burger-a ili Touchdown Sundae-a,  koji će garantovano uljepšati Vaš doživljaj praćenja omiljenih timova na desetinama ekrana, sa raznim sportovima i takmičenjima. U ovom baru, Vi ste uvijek pobjednik.

Aktivnosti i zabava

IZABERITE KRSTARENJE NA OVOM BRODU