Montenegro 00-382-67-64-17-66

Polazak iz Orlanda

Mariner of the Seas

Ovo nije tipični, dosadan vikend. Ovo je nova vrsta zabave za cijelu ekipu.

Uređeni Mariner of the Seas je pripremio nova iznenađenja za dobru zabavu i provod na najboljem kratom odmoru ikad. Lansirajte se u virtuelni svijet na novoj ‘Bungee’ Trampolini- ‘Sky Pad’. Sufujte na ‘FlowRider’ simulatoru za surfovanje ili dokažite vašu hrabrost na ‘The Perfect Storm’ toboganu. Provedite nezaboravne trenutke sa vašom porodicom i prijateljima uz nezaboravna jela inspirisana brdovitim predijelom Tuscana iz kuhinje čuvenog Jamie Olivera u Jamie’s Italian restoranu, ili uživajte u intimnoj atmosferi ‘The Bamboo Room’-a. Zamjenite kopnena putovanja kratkim bijegom na Mariner of the Seas kruzer, prepun zabave i avanture.

Budite spremni za oduševljenje

Prilika da promjenite vašu rutinu

ZADOVOLJSTVO JE U IGRI

Novi Mariner of the Seas je pun iznenađenja koja će ispuniti želje najhrabrijih. Prepustite se virtuelnom svijetu na novoj trampolini Sky Pad platforme, pokažite snalažljivost na talasima na omiljenom FlowRider podijumu, učestvujte u trci na The Perfect Storm vodenim toboganima ili se prepustite u avanturu prijateljskog obračuna, Battle for Planet Z, u borbi laserima.

ISTRAŽITE AKTIVNOSTI NA BRODU
ZADOVOLJSTVO U ZALOGAJU

Napunite baterije na dan utakmice u Playmakers℠ Bar & Arcade. Uživajte u ukusima italijanske kuhinje u Playmakers℠ Bar & Arcade restoranu, po recepturi Džejmi Olivera. Kažite “Konnichiwa” vježem sušiju i sašimiju u Izumi Hibachi & Sushi restoranu azijske hrane. Zasladite svoj odmor kremastim mlječnim šejkovima u Johnny Rockets® restoranu.

ISTRAŽITE RESTORANE NA BRODU
AVANTURA DANJU - PARTI NOĆU

Od koktela miksanih direktno od eksperata u The Bamboo Room baru, preko kraft napitaka u Playmakers℠ Bar & Arcade i salse i mohita u Bolerosu, do omiljenih gutljaja u Schooner Baru, kada se dan spusti, noć donosi zabavu na brod. A to definitivno ne želite de propustite, zato dozvolite sebi da iskoristite odmor na pravi način i uživajte do kraja.

ISTRAŽITE BAROVE NA BRODU
ESCAPE ROOM

Postoje puzle koje rješavaš, a postoje i one iz kojih pokušavaš da pobjegneš. Zajedno sa Vašim timom, pronađite tragove i nagovještaje koji će Vam pomoći da riješite zbunjujuće zagonetke. Tajmer je podešen na 60 minuta. Da li Vi i Vaš tim imate sve što je potrebno da pobjedite vrijeme i riješite najnoviji izazov...?

IZUMI

Od preukusnih suši rolni do svježih sashimi i nigiri poslastica, Izumi nudi egzotično gurmansko iskustvo inspirisano azijskom kuhinjom. Uživajte u izakaya stilu aperitiva i rolnama od klasičnih do najmaštovitijih. Bez obzira za šta se odlučite, tu ste za feštu ukusa od Tohokua do Tokija.

BAMBOO BAR

Nevjerovatno dobri kokteli u atmosferi koja će Vas nostalgično na trenutak vratiti u neka vremana koja su iza nas. U The Bamboo Room salonu sa polinenijskom tematikom uživajte u svom mometu odmora. Profesionalni barmeni su tu da ispune sve Vaše želje u datom trenutku, i da Vam priušte nezaboravan užitak u svim ukusima i...

IZABERITE KRSTARENJE NA OVOM BRODU