Montenegro 00-382-67-64-17-66

Avantura velika kao Teksas

Liberty of the Seas

Avanture nikad nisu bile veće... I luđe.

Pripremite se za najveća uzbuđenja i ludu zabavu i uživajte u avanturama koje vam se pružaju. Polaskom iz Galveston, Teksas, uzivaćete u nevjerovatnim pejzažima i ljepotama Kariba, a u periodu između obala možete čekirati mnogo zabavnih stvari sa vaše ‘bucket list’-e, i prepustiti se čarima zabave, neodoljivih tobogana i raskošnog noćnog života i romantičnim trenutcima pod zvijezama.

Velika Avantura

Bukirajte odmah i pripremite se za zabavu

ŠTO HRABRIJE TO BOLJE

Spremite se za let na Tidal Wave platformi - prvi bumerang stil tobogan na moru. Izazovite prijatelja na trku kroz vodene tobogane The Perfect Storm akva parka. Vrijeme je da testirate svoj prag uzbuđenja, jer ovaj brod povećava nivo adrenalina. A to je ono što svaki odmor čini savršenim.

ISTRAŽITE AKTIVNOSTI NA BRODU
GURMANSKI UŽITAK

Između istraživanja egzotičnih tropskih obala, probajte svoj put oko svijeta uz večeru koja Vas vodi van okvira jedne destinacije. U restoranu Sabor Modern Mexican, možete se prepustiti fešti svježih ukusa, dok Sorrento’s Pizza bar servira ukus Njujorka na parče, a Chops Grille je tu da ponudi pravi stejk u sofisticiranom okruženju.

ISTRAŽITE RESTORANE NA BRODU
PIĆE I MUZIČKI HITOVI

Samo zato što sunce zalazi, ne znči da se završava i zabava. Zgrabite kraft martini uz vajb rustičnog ambijenta u R Baru ili započnite stvaranje novih uspomena uz ukuse svjetskih vina u Vintages baru. Ne propustite performanse koji kradu šou - klizanje na ledu ili disko zabava tokom Saturday Night Fever mjuzikla.

ISTRAŽITE BAROVE NA BRODU
ICE SKATING SHOW

Uživajte u spektakularnom i jedinstvenom plesu na ledu. Klizalište Studio B predstavlja dramatične nastupe i program u kojem glume profesionalni klizači iz cijelog svijeta. Uživajte u svijetlucavim kostimima i inovativnim koreografijama koje Vas zasigurno neće ostaviti ravnodušnim.

CHOPS GRILLE

Kuvari u Chops Grille-u, više od jedne decenije sa ponosom predstavljaju i za Vas serviraju kvalitetne, ručno kidane bifteke u ovom prepoznatljivom restoranu na Royal Caribbean-u. Sada, na ovom mjestu možete naći novi, preuređen meni koji daje savremeni stih tradicionalnom spremanju bifteka...

ENGLISH PUB BAR

Ako želiš da uživaš u pinti piva, dobroj muzici i druženju, English Pub je jedan od omiljenih i najpoznatijih lokacija na cijeloj floti. Pop-up muzički nastupi, impresivna karta pića koja sadrži najkvalitetnija piva i koktele sa tematikom Engleske, održavaju atmosferu i energiju živom kao u Londonu.

Aktivnosti i zabava

IZABERITE KRSTARENJE NA OVOM BRODU