Montenegro 00-382-67-64-17-66

Zaronite u nova otkrića

Jewel of the Seas

Savršen brod spreman da istražite svijet.

Dobrodošli na brod dizajniran za pronalaženje novih otkrića na Karibima. Plovite ka osunčanim obalama Kariba, sa polaskom iz Majamija ili Port Canaveral-a, do prelijepih plaža i pejzaža koji oduzimaju dah, jer Jewel of the Seas je stvoren za širenje vašeg pogleda na svijet. Između avantura na kopnu, naći ćete mnogo načina da se zabavite na brodu.

Zaronite u avanturu

Avanture na brodu

JOŠ VIŠE ZABAVE NA BRODU

Na ovom brodu, slobodni ste da se zabavljate koliko želite. Zavalite se i relaksirajte se u Solarium spa prostoru za odrasle ili se popnite na Rock Climbing zid. Uveče, uživajte uz film pored bazena i pod zvijezdama. Izbor je Vaš, Vi određujete tok zabave.

ISTRAŽITE AKTIVNOSTI NA BRODU
UŽIVAJTE U DELIKATESIMA

Restorani na brodu Jewel of the Seas su raznoliki kao i destinacije koje obilazite. Osjetite ukus dalekog istoka u Izumi Sushi & Hot Rocks baru, uživajte u ukusima italijanske hrane u Giovanni’s℠ Table ili svratite u Chops Grille i probajte morske plodove ili pravi američki stejk.

ISTRAŽITE RESTORANE NA BRODU
PIĆE I ZABAVA

Prava zabava ne prestaje sa zalaskom sunca. Kada se sumrak pretvori u noć, nastavite zabavu uz vino u Vintages baru, posjetite kazino, Royal Theater ili zaplešite ispod zezdanog neba. Brod Jewel of the Seas Vam nudi ugođaj kakav samo možete da poželite.

ISTRAŽITE BAROVE NA BRODU
POOL PARTIES

Kad se zvijezde pojave, žurke na palubi sa bazenom postaju vruće. DJ je tu da zavrti čuvene klubske hitove, i muziku koja će razdrmati Vaše kukove a piće je na dohvat ruke za kompletan užitak u ambijentu, i za đuskanje bez stajanja.

PARK CAFE

Raspoloženi ste za klasične delikatese koji će zadovoljiti vaša nepca? Dođite u Park Cafe, gdje ćete naći sve za čim tragate. Ovo mjesto Vam nudi sve od hrskavih salata po porudžbini, do paninija i raznih sendivča, ali ne propustite legendarni Royal Kümmelweck roast beef sandwich...

SCHOONER BAR

Noćni izlazak u Shooner Baru, u nautički tematizovanom ambijentu Vam nudi ludu zabavu i program ispraćen kreacijom perfektinih koktela i nezaboravnu atmosferu. Zauzmite mjesto pored jarbola, ipak pored prozora ili pored blistvaog salonskog klavira i žurka moze da počne.

IZABERITE KRSTARENJE NA OVOM BRODU