Montenegro 00-382-67-64-17-66

Zgrabi uŽivanciju

Independence of the Seas

Otplovite u nezaboravne destinacije iz Sunčane države.

Ovo je čvrsto “ne” FOMO-u. Independence of the Seas vam nudi skroz novi pogled na zabavu i odmor na Karibima. Lansirajte sebe u virtualni svijet na ‘Sky Pad’ bungee trambolini, ili učestvujte u ‘Battle for Planet Z’- ‘laser tag’ meču sa opremom koja svijetli u mraku, ili svoje vrijeme provedite uz vaše omiljene sportove i domaće timove u ‘Playmakers Sport Bar & Arcade.

Istražite Royal Carribean

Zaronite u avanturu

SALVA ZADOVOLJSTVA

Novi Independence of the Seas je pun iznenađenja koja će ispuniti želje najhrabrijih. Prepustite se virtuelnom svijetu na novoj trampolini Sky Pad platforme, pokažite snalažljivost na talasima na omiljenom FlowRider podijumu, učestvujte u trci na The Perfect Storm vodenim toboganima ili se prepustite u avanturu prijateljskog obračuna, Battle for Planet Z, u borbi laserima.

ISTRAŽITE AKTIVNOSTI NA BRODU
ZADOVOLJSTVO U ZALOGAJU

Kažite “Konnichiwa” Vašem favoritu u Izumi Hibachi & Sushi restoranu azijske hrane. Sašimi, suši i još mnogo ukusnih delikatesa, spremni su za porudžbinu i serviranje na zadivljujuć način. Dok uživate pored bazena, možete naručiti i nešto iz Fish & Ships, novog bara koji služi morske plodove. Naravno, ne propustite Sugar Bar kako biste se zasladili omiljenim poslasticama.

ISTRAŽITE RESTORANE NA BRODU
OSVOJI NEVJEROVATAN PROVOD

U Playmakers℠ Sports Bar & Arcade, sve se vrti oko pobjeđivanja. Gledaj svoj omiljeni tim kako pobjeđuje na terenu ili pokaži svoje umijeće na igricama. A kada dođe vrijeme za pauzu i osvježenje, naći ćeš krilca, francuske krompiriće, male sendviče i brendiran Playmaker Burger uz hladne napitke. Nadamo se da ste spremni za pravo uživanje.

ISTRAŽITE BAROVE NA BRODU
THE PERFECT STORM

Vrijeme je da testirate VaŠu hrabrost i vještine kroz vrtlog uzbuđenja koje Vas očekuju. Pripremite se za tobogan koji podiže Vaš adrenalin i koji prkosi zakonima fizike i gravitacije - jedinstveni i legendarni The Perfect Storm. Bez obzira na kojem ste od brodova naše flote, i bez obzira na koju vožnju se odlučite, pripremite se za uzbuđenje kao nikad do sad.

PLAYMAKERS BAR AND ARCADE

Uz nevjerovatan izbor kvalitetne hrane i pića, Playmakers Bar & Arcade nudi sve, od lično dizajnirnog Playmaker’s Burger-a ili Touchdown Sundae-a,  koji će garantovano uljepšati Vaš doživljaj praćenja omiljenih timova na desetinama ekrana, sa raznim sportovima i takmičenjima. U ovom baru, Vi ste uvijek pobjednik.

FISH AND SHIPS

Uživajte u ukusima morskih plodova u Fish & Ships℠, lociranom uz more, na samo par koraka od bazena. Nema potreba da preskačete preko bare da bi ste dobili porciju svježeg bakalara i ručno siječenog pomfrita. Ovdje možete uživati u klasičnim britanskim receptima, kao i hrskavom kalamariju i raznim začinjenim kobasicama...

Aktivnosti i zabava

IZABERITE KRSTARENJE NA OVOM BRODU