Montenegro 00-382-67-64-17-66

Pridružite se nezaboravnim avanturama

Harmony of the Seas

Jedan od najvećih kruzera na svijetu, ispunjen porodičnim avanturama.

Šta dobijete kad ukombinujete jedan od najvećih brodova na svijetu sa nevjerovatnom zabavom za sve uzraste? - Ludilo koje obara zakone gravitacije i status-quo-a i postavlja nove standarde za porodične odmore. Od iskustava sa kojima se po prvi put susrećete, do onih koje već znate i volite, na Harmony of the Seas brodu ćete imati prilike za stvaranje mnogo uspomena. Uživajte u jedistvenim stvarima poput najvisočijeg tobogana- ‘Ultimate Abyss’-a, nezaboravnim performanisma u ‘AquaTheater’-u, i skorz robotizovanom ‘Bionic Baru’. Takođe, na ovom brodu vam se pruža jedinstvena prilika za uživanje u predstavama sa Broadway-a i mnogim svijetskim gastronomskim jelima koja sežu od Azije do Mediterana i šire.

Stvorite velike i divne uspomene

Fascinantne ponude

ZABAVA I AVANTURA ZA PORODICU

Bez obzira da li putujete sa klincima, tinejdžerima ili širom ekipom avanturističkog duha, nikada nećete ostati bez zabave na brodu Harmony of the Seas. Od puzli koje će Vas natjerati da se skoncentrišete i uključite sve vijuge u Escape the Rubicon izazovu, do prvog najvišeg tobogana na moru - Ultimate Abyss, na brodu postoji mnogo aktivnosti osmišljenih da Vam podignu adrenalin i tako mnogo kutaka za odmor i upijanje sunčevih zraka, dok u međuvremenu putujete do narednog odredišta.

ISTRAŽITE AKTIVNOSTI NA BRODU
NAPUNITE TANJIR

Kada je dođe vrijeme za hranu, svaki obrok je poseban ugođaj. Nije važno za koje jelo ste raspoloženi, da li je to porodična večera u Sabor Modern Mexican restoranu, možda romantična noć u 150 Central Parku ili zalogajčići u Mini Bites restoranu, na brodu Harmony of the Seas sigurno ćete naći nešto što pogađa u centar Vašeg čula ukusa. Istražite ponudu naših mnogobrojnih restorana i uživajte u potpunosti, jer je raznovrsnost ukusa tolika da će svačiji ukus biti zadovoljen.

ISTRAŽITE RESTORANE NA BRODU
GUTLJAJ ZADOVOLJSTVA

Ovdje nisu u pitanju neki prosječni barovi. Na brodu Harmony of the Seas svako iskustvo je uzbuđujuće. Robotske ruke koje samostalno spremaju koktele u Bionic Baru po vašoj želji, čaša pića ispraćena zadivljujućim pogledima u prijatnom ambijentu Rising Tide Bara, a ako ste za kriglu piva tu je Boot & Bonet Pub. Noć je doba kada se sumiraju utisci dnevnih avantura i kreće pravi provod. Vrijeme je da se atmosfera digne na nivo više. Čekamo Vas!

ISTRAŽITE BAROVE NA BRODU
ZIP LINE

Pripremite se za uzbudljivu i atraktivnu vožnju na Zip Line-u, koji vas spušta sa najviše palube, kroz vazdušni prostor brodske promenade uz neodoljiv pogled na okean i sve druge aktivnosti na brodu.

IZUMI

Od preukusnih suši rolni do svježih sašimi i nigiri poslastica, Izumi nudi egzotično gurmansko iskustvo inspirisano azijskom kuhinjom. Uživajte u izakaya stilu aperitivima i rolnama od klasičnih do najmaštovitijih kreacija.

RISING TIDE BAR

Jedna od senzacija na brodovima Oasis klase. Ovaj pokretni bar je takođe i najbolji način transporta između Central Parka i Royal Promenade na svim brodovima ove klase. Uživajte u svom omiljenom koktelu, pivu ili vinu...

Aktivnosti i zabava

IZABERITE KRSTARENJE NA OVOM BRODU