Montenegro 00-382-67-64-17-66

Avantura vrijedna oduševljenja

Freedom of the Seas

Preuređeni Freedom of the Seas je vrijedan Vašeg oduševljenja, kao i destinacije ka kojima putuje.

Najbolje destinacije i najbolja posada. Najbolje od dva svijeta kombinovano u nezaboravnu avanturu na preuređenom Freedome of the Seas. Bez obzira da li ste se odlučili da istražujete na kopnu ili da uživate u aktivnostima na brodu, na ovom putovanju nema prostora za dosadu. Tobogani koji će vam podići adrenalin, kvalitetne aktivnosti na palubi, i novi bazeni su dizajnirani da podignu ljestvicu zabave na suncu. Takođe, sve to je upareno sa svježim i autentičnim ukusima koji će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Traže se novi istražitelji i avanturisti

Oslobudite vaš smisao istraživača i avanturiste

BUDITE HRABRI

The Perfect Storm vodeni tobogani Vas čekaju. Suočite se sa protivnicima i pokažite se u prijateljskoj borbi laserima. Uhvatite talas na omiljenoj FlowRider platformi. Plus, avantura za sve uzraste u Adventure Ocean akva parku. Ovo može samo da znači da će Vaš odmor ispuniti sva očekivanja.

ISTRAŽITE AKTIVNOSTI NA BRODU
FESTIVAL UKUSA

Na brodu Freedom of the Seas postoji nešto što će obradovati svako nepce. Uživajte u italijanskim klasicima u Giovanni’s restoranu. Zgrabite najbolji autentični meksički takos ili burito u El Loco Fresh restoranu. Prepustite se ručno umotanom sušiju i tepanjakiju u azijskom restoranu Izumi Hibachi & Sushi. Ili svratite u Windjammer restoran.

ISTRAŽITE RESTORANE NA BRODU
KADA PADNE MRAK

Dan na brodu možete završiti prijateljskim obračunom u Playmakers℠ Sports Bar & Arcade ili pijuckajući neko od Vaših omiljenih pića u The Lime and Coconut baru. Zamislite sunčani ruftop koji se uveče pretvara u mjesto za uživanje pod mjesečinom. A možete nam pokazati i Vaše plesne vještine na nekom o podijuma.

ISTRAŽITE BAROVE NA BRODU
THE PERFECT STORM

Vrijeme je da testirate VaŠu hrabrost i vještine kroz vrtlog uzbuđenja koje Vas očekuju. Pripremite se za tobogan koji podiže Vaš adrenalin i koji prkosi zakonima fizike i gravitacije - jedinstveni i legendarni The Perfect Storm. Bez obzira na kojem ste od brodova naše flote, i bez obzira na koju vožnju se odlučite, pripremite se za uzbuđenje kao nikad do sad.

GIOVANNI'S TABLE

Svako jelo u Giovanni’s Table-u je pripremljeno u porodičnom stilu uz prepoznatljive italijanske ukuse. Na meniju možete pronaći Vaše omiljene Old-World klasike poput fokaće sa mariniranim artičokom, maslinama i pestom, tradicionalne njoke prelivene sosom od jagnjetine aromatizovanim mirisom majčine dušice i povrćem...

ARCADE

Mjesto na kojem možete uživati u svim omiljenim igricama iz 80ih i 90ih godina, kao i uz najmodernije igrice današnjice. Ako žudite za akcijom na brodu, posvetite se mesijama poput bježanja od duhova, očuvanju svemira od napada vanzemaljaca, ili pokrenite plesačku revoluciju i pokažite Vaše pokrete.

IZABERITE KRSTARENJE NA OVOM BRODU