Montenegro 00-382-67-64-17-66

All Isled up

Explorer of the Seas

Na uzbudljivom brodu Explorer of the Seas ne može postojati nešto kao što je previše zabave.

Ako ste ikad poželjeli sunčanu avanturu kruzerom kraj nekih najčuvenijih tropskih destinacija, lokacija koje oduzimaju dah i pogleda vrijednih fotografisanja, onda je Explorer of the Seas brod za vas. Veliki broj nezaboravnih aktivnosti i avantura na svim nivoima broda, ovaj favorit flote je najbolji način za ostrvske posjete sa mora.

Vaš odmor je samo na klik daleko

Nađite savršenu ponudu za vašu sledeću avanturu kruzerom

BESKRAJNO ZADOVOLJSTVO

Surfovanje na FlowRider platformi? Probajte! Pogledi koji oduzimaju dah na Rock Climbing zidu? Obavezno probajte! Bazeni za odrasle na posebnom deku, tražite savršeno mjesto za izležavanje? Ne smijete da propstite! Spremite se za romantičnu avanturu, zato što ste na nezaboravnom mjestu koje nudi zabavu gdje god se okrenete.

ISTRAŽITE AKTIVNOSTI NA BRODU
VRIJEME JE ZA JELO

Nije bitno koje jelo želite - od Giovanni’s℠ Table restorana inspirisanog Toskanom, preko Izumi Hibachi & Sushi restorana inspirisanog ukusima dalekog istoka, do savršenih sendviča, dezerta i zalogajčića u Café Promenade - prepuštanje ukusima je jednstavno na brodu Explorer of the Seas.

ISTRAŽITE RESTORANE NA BRODU
SASTANAK PO ŽELJI

Završite svaki sastanak uz nevjerovatan šou u glavnom teatru, uživajte u čaši omiljenog pića uz klavir uživo u Schooner Baru. Pokažite Vaše salsa vještine u Bolerosu ili se pridružite zabavi bez prestanka u kazinu. Na brodu Explorer of the Seas, avantura se nastavlja kada padne mrak.

ISTRAŽITE BAROVE NA BRODU
FLOWRIDER

Surfovanje nikad nije bilo izazovnije nego na FlowRider-u. Zgrabite dasku i pripremite se dok 110,000 litara vode vrvi pod Vama i stvara savršene talase za vježbanje vaših pokreta. Počnite od osnovnih koraka ili pokažite svoje iskustvo i talenat i budite senzacija za prijatelje i ostale posmatrače.

WINDJAMMER

Windjammer je Vaš omiljeni restoran za neodoljive globalne ukuse koji se dijele besplatno. Ovdje možete pronaći preukusne tople sendviče punjene Vašim omiljenim mesom i sirom, svježa peciva iz rerne i omlete po Vašoj želji, kao i mnogo drugih bogatih jela od hrskave piletine do ‘Vietnamese braised Ho Chi Minh’ svinjetine.

ENGLISH PUB BAR

Ako želiš da uživaš u pinti piva, dobroj muzici i druženju, English Pub je jedan od omiljenih i najpoznatijih lokacija na cijeloj floti. Pop-up muzički nastupi, impresivna karta pića koja sadrži najkvalitetnija piva i koktele sa tematikom Engleske, održavaju atmosferu i energiju živom kao u Londonu.

IZABERITE KRSTARENJE NA OVOM BRODU