Montenegro 00-382-67-64-17-66

Novi način lutanja svijetom

Brilliance of the Seas

Otkrijte nova iskustva na svakoj obali i svakoj palubi.

Prosetajte divljim plažama od bijelog pijeska u George Town-u, Grand Cayman-u. Pratite drevne tragove Majanske civilizacije dok šetate kroz ruševine Kozumela. Za svako otkriće koje pronađete na kopnu, naći ćete bezbroj uzbuđenja koja će zadržati vaše raspoloženje na brodu Brilliance of the Seas.

Prestani sa skrolovanjem i počni putovati

Nezaboravna iskustva su samo klik daleko, bukiraj sada i uštedi dosta na svim omiljenim atrakcijama na brodu

SVE JE U VIDICIMA

Nije bitno na kojem ste krstarenje kada ste na brodu Brilliance of the Seas, svaka destinacija koju posjetite predstavlja predah od zabave. Brod nudi beskonačne mogućnosti za uživanje, posmatranja zadivljujućih pejzaža, bez obzira da li se nalazite u pohodu na Rock Climbing zid ili se opuštate u jednom od Solarium Bar đakuzija.

ISTRAŽITE AKTIVNOSTI NA BRODU
PUTOVANJE ZA ČULO UKUSA

Doživite ukuse Azije na Vašem putovanju, svratite u Izumi i probajte svježe srolan suši, spreman da Vam dočara japansku kuhinju. Takođe, možete skoknuti u Chops Grille i naručiti američki delikates - savršen stek ili jastoga. Usluga na ovom brodu neće dozvoliti da Vaše čulo ukusa bude iznevjereno, naprotiv, spremite se za pravi užitak.

ISTRAŽITE RESTORANE NA BRODU
POSEBNI GUTLJAJI

Čekaju Vas klasični kokteli napravljeni od profesionalaca u retro stil uređenom R Baru. Sve vrste vina: crveno, bijelo i roze iz svih krajeva svijeta možete probati u Vintages-u. Naručite kriglu piva u King & Country pabu. Na ovom brodu neće biti potrebe da ubjeđujete nekoga da nazdravi dok putujete ka narednoj destinaciji.

ISTRAŽITE BAROVE NA BRODU
MINI GOLF

Preko rampe, iza krivine, korz prepreke, pravo u rupu. Odigrajte partiju golfa uz nezaboravan pogled na beskonačni okean i ljepote prirode. Mini-Golf je uključen u Vašu cijenu, pa igrajte koliko god želite, čak ni rezervacije nisu potrebne.

WINDJAMMER

Windjammer je Vaš omiljeni restoran za neodoljive globalne ukuse koji se dijele besplatno. Ovdje možete pronaći preukusne tople sendviče punjene Vašim omiljenim mesom i sirom, svježa peciva iz rerne i omlete po Vašoj želji, kao i mnogo drugih bogatih jela...

ARCADE

Mjesto na kojem možete uživati u svim omiljenim igricama iz 80ih i 90ih godina, kao i uz najmodernije igrice današnjice. Ako žudite za akcijom na brodu, posvetite se mesijama poput bježanja od duhova, očuvanju svemira od napada vanzemaljaca, ili pokrenite plesačku revoluciju...

IZABERITE KRSTARENJE NA OVOM BRODU