Two70 Bar
Two70 Bar

Two70 Bar

$ Doplaćuje se
Global
Piće
Gdje se ljepote ukusa i pogleda sastaju

Zgrabi ručno pravljen koktel u Two70 Baru i posmatraj oko sebe i očekuj da vidiš neočekivano. U večernjem izlasku, zabavni program uživo uparen sa fantastičnim vizuelnim efektima po podu i plafonu stvaraju zaista nevjerovatan ambijent. Kad se veče pretvori u noć, ovaj bar se pretvara u noćni klub koji samo nastvalja žurku u još jačem ritmu. Podigni čašu i nazdravi u to ime!

Kako kupiti:
Paket pića ili A La Carte

Restrikcije po godinama:
Za putovanja iz Sjeverne Amerike (21+)
Za putovanja iz Južne Amerike, Evrope, Azije, Australije i Novog Zelanda (18+)

MENI

Ako ste raspoloženi za nešto pjenušavo i elegantno, probajte Balancing Act, rekonsturisana verizja Kir Royala sa Domaine Chandon i crème de cassis pjenom. Ako ste za nešto jače i sa više dima, The Smoke and Mirrors, naglašava ukus Marker’s Mark burbona, miješanog sa sirupom od dimljenog hicokorija, serviran preko suvog leda sa malo gorčine. Za one koji vole slatkasti ukus, pravi izbor za Vas je High Wired, unikantna verzija klasičnog Apple martinija koji kombinuje Chivas Regal 12 godina star viski sa Butterscotch schnapps i sokom od jabuke. Za one koji žele da preskoče žestoka pića, mockatils su podjednako ukusni kao i kokteli. Jedan od omiljenih je Polyesian Punch, pravljen od mješavine Južno-Pacifičnih sokova i preliven sodom od limuna i limete. 

PRO TIP

Two70 Bar organizuje fantastične i nesvakidašnje noćne izlaske, s toga provjerite Vaš Cruise Compass za raspored programa.

X