Room Service
Room Service
Room Service
Room Service

Room Service

$ Doplaćuje se
Američki
Doručak, ručak i večera
Ukusna hrana dostavljena na Vaša vrata

Želite li da uživate u ukusnom obroku i udobnosti Vaše kabine? U bilo koje doba dana i noći, naručite Vašu omiljenu hranu da bude dostavljena na vrata. Uživajte u mekoći vašeg kreveta uz svježi omlet ili vruće palačinke, ili se opustite uz privatni date-night obrok u kabini posle dana punog avantura na brodu i kopnu. Naša posluga će se pobrinuti da Vaše želje i očekivanja budu zadovoljeni, bez potrebe izlaska preko vrata.

Napomena:
Meni za poslugu može varirati u zavisnosti od broda i plovidbe

MENI

Jela sa menija kontinentalnog doručka su besplatna, ali takođe Vašu porudžbinu možete nadograditi prženim jajima ili omletom, ili nekom zdravijom opcijom po želji. Vaš obilni doručak možete upotpuniti opuštajućom čašom mimoze ili koktelom poput Ultimate Blood Mary. Ako naručujete obrok za ručak ili večeru, birajte neke od ručno serviranih opcija poput hrskavih pilećih prsa sa sosevima za umakanje, i ukusni sendvič sa topljenim sirom, hot dog sa Vašim omiljenim prilozima i najprepoznatljiviji Royal Burger - 200 grama vrhunske Wagyu govedine sa hrskavom slaninom i čedar sirom na tostiranoj lepinji. Takođe, gusta supa od paradajza, quesedilla na žaru i pileća krilca su neka od opcija vrijedna pomena među omiljenim.

PRO TIP

Putujete sa djecom? Na meniju ćete pronaći sekciju samo za klicne sa jednostavnim ali svježim sendvičima i ukusnim prilozima.

X