Johnny Rockets
Johnny Rockets

Johnny Rockets

$ Doplaćuje se
Američki
Ručak, večera
Pravi američki ukusi

Johnny Rockets služi ukusnu američku hranu gositima širom svijeta još od 1986 godine. Meni sadrži svježe, nikad zaleđene, hamburgere po narudžbi, priloge, šejkove i dezerte. Bez obzira da li ste na brodu ili na kopnu, u Johnny Rockets-u ste uvijek okruženi dobrom hranom, ukusima,  i super retro atmosferom.

Odijevanje:

Casual 

MENI

Ako želite naručiti nešto što možete dijeliti sa Vašim prijateljima, ne postoji bolji izbor od duple porcije čuvenog Johnny Rockets pomfirta. Birajte između klasičnog pomfirita ili sa prelivom od sira i slanine. Što se tiče burgera, nikad ne možete pogriješiti sa Johnny Rocket Orginalom, koji sadrži zelenu salatu, paradajz, luk, krastavce, senf, i majonez, ali takođe, obratite pažnju na ‘Smoke House’ burger, punjen slaninom, prženim lukom, ‘cheddar’ sirom, i BBQ ranch namazom. Za one koji vole pikantne burgere ‘Spicy Huston’ je prava opcija; začninjen halapenjo paprikama, pikatnim sirom za mazanje i ‘Chipotle-ranch’ namazom. 

Svi mliječni šejkovi su izvanredni, ali naravno, moramo izdvojiti prepoznatljivi ‘Oreo Coockies & Cream’ šejk koji nikog ne ostavlja ravnodušnim.

X