Diamond Club Bar
Diamond Club Bar
Diamond Club Bar
Diamond Club Bar

Diamond Club Bar

$ Samo za goste Diamond kluba
Global
Piće i hrana
Piće u Diamond Club-u

U činu zahvalnosti prema našim visoko cijenjenim članovima: Diamond, Diamond Plus, i Pinnacle Club Crown & Anchor Society, za kontinuiranu saradnju i lojalnost, Royal Caribbean je priredio ekskluzivni Diamond Club salon, rezervisan samo za članove. Najvjerniji članovi ovih društava mogu uživati u mnogim beneficijama, od ličnih konsijerža do besplatnog konitentalnog doručka, i besplatnih koktela u doba “Happy Hour-a”.

Ograničenje:
Samo za članove Diamond, Diamond Plus, i Pinnacle Club Crown & Anchor Society

Napomena:
Nije dostupno u Kini i Singapuru

MENI 

Obožavaoci vina mogu birati iz velike ponude za uživanje u čaši, od hrskavog Pinot Grigio-a i glatkog Chardonnay-a, do Cabernet Sauvignon-a i slatkog Bijelog Zinfandel-a. Za ljubitelje piva, nude se mnoga lokalna i internacionalna piva poput Budweiser, Heineken i Strongbow Cider.
Ako raspoloženje nalaze za nešto ipak jače, uživajte u Vašoj omiljenoj vodki, rumu, tekili, viskiju i džinu, ili se opustite uz čašu Camoarija i sode, malo slatkog ili suvog Vermoutha na ledu ili drugih osvježavajuće zaleđenih pića. 

PRO TIP 

Ako ste Diamond, Diamond Plus or Pinnacle Club Crown & Anchor® Society član, možete zatraziti “Diamond Club Happy Hour Meni” u većini barova i salona na brodu.

X