Montenegro 00-382-67-64-17-66

Iznad svih očekivanja

Anthem of the Seas

Od Kariba do Kanara, Anthem of the Seas Vam nudi unikatan način za putovanje svijetom.

Nebino na kojoj strani Antlantika se nalazite, garantovano vam je da uživate u nevjerovatnim avanturama na Anthem of the Seas brodu. Ako putujete iz Njujorka, očekujte sunčane tropske obale poput Bermude, St Kitts i privatnu destinaciju Royal Caribbeana - Perfect Day at CocoCay. Ako putujete iz Southamptona, pripremite se za Mediteranska čuda, Iberinska Ostrva i kamenite obale Kanariskih ostrva, dok se ovaj favorit Quantum klase vraća u Evropu. Tokom jeseni, Anthem otvara poglede na slikovite gradove Great White North-a na putovanjima od Kanade do regiona Nove Engleske.

Pripremite se za avanturu

Nova otkrića su samo na klik daleko, pronađite sledeću avanturu odmah

POJAČAJTE AVANTURU

Svaki dan na brodu Anthem of the Seas je kao početak nove avanture. Juče voziš rorlere u SeaPlex-u, danas voziš luna park autiće, a večerašnji RoboShow u Two70 je potpuno drugačiji od sjutrašnjeg Vistarama iskustva. Krstarenje nikada ne može biti dosadno. Ovaj brod to sigurno može da dočara.

ISTRAŽITE AKTIVNOSTI NA BRODU
FESTIVAL UKUSA

Uz restorane koji Vas vode od Toskane, preko Japana do Zemlje Čuda i na još mnogo stanica između, nije pogrešno reći da je kulinarska ponuda na brodu Anthem of the Seas uz rame najvećih svjetskih metropola. Samo da Vas podsjetimo, ostavite mjesta za dezert u vidu makaronsa ili ostalih sitnih poslastica u La Patisserie kafeu.

ISTRAŽITE RESTORANE NA BRODU
NEPRESTANA AVANTURA

Brzo ćete otkriti da zabava na brodu Anthem of the Seas ne prestaje sa zalaskom sunca, naprotiv, zabava tada počinje! Zamislite lebdenje u vazduhu sa neonskim osvjetljenjem na Ripcord platformi, tu su i virtuelni vidici, kao i kokteli iz mašte u baru Two70, ugodite sebi i uživajte uz piće sa nestvarnim pogledom iz North Star Bara, sa preko 90 metara visine.

ISTRAŽITE BAROVE NA BRODU
NORTH STAR

Dopustite da Royal Carribean postavi novi standard i uzdigne avanturu na veći nivo. North Star Vas dočekuje na sami vrh broda i nudi nezaboravan panormaski pogled od 360 stepeni za uživanej u najljepšim pezajžima beskrajnog okeana i prirode. Samo zakoračite u kapsulu za posmatranje, ponosno prepoznatu od strane Guinness World Record komisije...

JAMIE'S ITALIAN

U Jamie’s Italian - čuvenog kuvara Jamie Olivera, opustite se uz kuhinju inspirisanu brdovitim italijanskim područjem - Toskanom, u kreacije jednog od najboljih britanskih i svjetskih kuvara. Sezonski sastojci i autentični recepti u familijarnom stilu pripremanja jela, od ručno pravljenih tjestenina do klasičnih italijansih predjela, do savremenih kreacija inispirisanih tradicionalnim jelima.

NORTH STAR BAR

Vožnja North Star-om Vas nikada neće ostaviti ravnodušnim, nudeći Vam nezaboravan pogled od 360 stepeni, sa nadmorske visine od 300 metara, uz Vaše omiljeno piće u ruci. Nazdravite i uživajte u ispijanju mnogih pjenušavih, miksanih, zamrznutih ili tropskih pića, serviranih u ovom nevjerovatnom ambijentu. U North Star Baru, ukusi i panorama su jednako neodoljivi.

IZABERITE KRSTARENJE NA OVOM BRODU