Montenegro 00-382-67-64-17-66

Kvalitet je uvijek prioritet

Allure of the Seas

Kada je riječ o nezaboravnim odmorima, najviše nagrađivan brod nudi avanture i provod koji je postavio nove standarde zabave. Tragajte za novim otkrićima, uživajte u hrani svjetske klase i pronađite najbolju zabavu na brodu Allure of the Seas.

Ovaj favorite iz klase Oasis je podigao ljestvicu zabave na nedostižan nivo. Otkrijte novu količinu uzbuđenja na svakom nivou Allure of the Seas broda, od vožnje na White-Knucle zip lajnu do igrališta pogodnih za mališane, poput interakitvnog vodenog parka H2O Zone. Vaš večernji izlazak provedite u nekom od barova, jer Allure od the Seas nudi najveći izbor istih, i prepustite se svijetu mogućnosti pred vama. Poznat po svojim nevjerovatnim zabavama, uzbudljivim atrakcijama i magičnoj atmosferi putovanja, ovaj brod je odlikovan kao Best Large Cruise Ship, Best for Entertainment and Best Individual Ship, a ovo je sve samo početak.

Gdje će vas vaša lista želja dovesti?

Jedno ostrvsko putovanje čeka na vaše ime. Pretražite ova krstarenja sada i uštedite na sledećim putovanjima i avanturama.

ZABAVA ZA CIJELU VAŠU PORODICU

Allure of the Seas nudi zabavan sadržaj za svakoga, od relaksacije za odrasle u Solarijumu, do zadivljujućih pogleda sa Rock Climbing zida i prave avanture na Flow Rider platformi. Najmlađi takođe imaju priliku za raznovrsnu zabavu na grupnim aktivnostima u Adventure Ocean parku. Vaše godine nisu bitne, zabava čeka na svakom uglu.

ISTRAŽITE AKTIVNOSTI NA BRODU
FESTIVAL UKUSA MOŽE DA POČNE

Nestvarne destinacije i zabava koja krade šou nisu jedine stvari koje možete doživjeti na odmoru - tu je i avantura za Vaše čulo ukusa, kao što su ukusna italijanska jela u restoranu Giovanni’s Table, elegantna kuhinja sa svježim i ukusnim sastojcima u 150 Central Parku i stejkovi spremljeni u Chops Grille-u. Ne ovakav odmor se ne ide bez apetita.

ISTRAŽITE RESTORANE NA BRODU
NOĆI KOJE NEĆETE ZABORAVITI

Neka Vaše veče započne u teatru, možete poći u Mamma Mia i pjevušiti Vaše omiljene ABBA hitove. Oprobajte se u karaokama u On Air Club-u. Želite izlazak sa Vašim plus jedan? Naručite čašu Vašeg omiljenog vina u Trellis Baru, prije nego što zaigrate salsu u Bolerosu uz živu lation muziku.

ISTRAŽITE BAROVE NA BRODU
ROCK CLIMBING WALL

Sami pogled sa vrha je vrijedan svakog koraka. Dokažite sebi da se možete osvojiti ovaj zid od 12 metara, koji je pogodan i bezbijedan za sve, početnike i veterane ove discipline. Rezervacije nisu potrebne za ovu besplatnu aktivnost, i možete je ponoviti koliko god budete željeli. Pokrenite se!

CHOPS GRILLE

Kuvari u Chops Grille-u, više od jedne decenije sa ponosom predstavljaju i za Vas serviraju kvalitetne, ručno sječene bifteke u ovom prepoznatljivom restoranu na Royal Caribbean-u. Sada, na ovom mjestu možete naći novi, preuređen meni koji daje savremeni stih tradicionalnom spremanju bifteka.

MAMMA MIA!

Drage Kraljice Plesa, ovo je vrijeme za vas! Jedan od najvećih hitova sa Brodveja poslednjih decenija, Mamma Mia!, je ponovo tu uz hitove čuvene grupe ABBA poput, Dancing Queen, Super Trouper, Money money money i Take a Chance on Me, u ovom legendarnom i nagrađivanom mjuziklu.

Aktivnosti i zabava

IZABERITE KRSTARENJE NA OVOM BRODU