Solarium Bar
Solarium Bar

Solarium Bar

$ Uključeno
Global
Piće i zabava
Sunce, spokoj i pravi ukusi

Relaksacija vrlo često izaziva žeđ. Dok upijate energiju u Solarijumu, ograničenom samo za odrasle, naručite osvježenje u Solarium Bar-u, gdje ljubazni barmeni služe vina, piva, kotele i mnoštvo drugih osvježavajućih tropskih napitaka, pripremljenih za Vaš užitak ispod suncobrana.

Napomena:
Slike možda neće predstavljati tačan prikaz doživljaja jer izgled svakog mjesta se razlikuje po brodovima. 

Kako kupiti:
Paket pića ili A La Carte

Restrikcije po godinama:
Za putovanja iz Sjeverne Amerike (21+)
Za putovanja iz Južne Amerike, Evrope, Azije, Australije i Novog Zelanda (18+) 

MENI

Na listi najpopularnijih pića u Solarium Baru nalaze se The British Pimm’s Cup, The Aperol Spiritz i Hennessy Black Bull natopljen Koka-Kolom. Za one koji preferiraju nešto ipak malo drugacije, odlučite se za neko od mnoštvo vrhunskih miksovanih pića sa menija. The Kentucky Burgundy je jedno od omiljenih za prave ljubimce burbona, pravljen od Maker’s Mark,  Crème de cassis likerom, limetom i jagodom. Za one koji vole jednostavnije varijante, tu je ikončini Rob Roy, koji ističe Dewar’s White miješan i mućkan sa Vermouth-om. Ako volite prepoznatljivi “sweet and sour” mix, za Vas je Washington Apple pravi izbor, mješavina Crown Royala, likera od kiselih jabuka i soka od brusnice. 

PRO TIP 

Ako ste neodlučni u odabiru Vašeg pića sa menija, vjerujte našim barmenima i budite slobodni da pitate za specijalne zahtjeve, i uživajte u njihovoj kreaciji.

X