Pool Bar
Pool Bar
Pool Bar
Pool Bar
Pool Bar
Pool Bar

Pool Bar

$ Doplaćuje se
Global
Piće
Hidratacija uz bazen

Ako nađete svoj mir i udobnost na ležajkama pokraj bazena, ne morate se udaljavati od Vaše zone komfora da bi uživali u Vašim omiljenim pićima. Popularna Pina Colada, tropski Mai Tai, pjenušava vina ili osvježavajuća piva. Sve što je potrebano, je da zauzmete Vaše mjesto u Pool Baru.

Kako kupiti:
Paket pića ili A La Carte

Restrikcije po godinama:
Za putovanja iz Sjeverne Amerike (21+)
Za putovanja iz Južne Amerike, Evrope, Azije, Australije i Novog Zelanda (18+)

MENI 

Bez obzira da li je Vaše omiljeno piće vodka, džin, tekila, viski ili rum, u Pool Baru ćete uvjek naći tačno ono što Vam treba za neodoljiv užitak i ambijent.
Za ljubitelje tekile preporučujemo Royal Citrus Ritatini, pripremljen od Avion Silver-a, Cointreau likera i limete, kao i nezaboravni Smokey Rita, sa nadograđenim receptom na klasični koktel koji ističe ukus Del Maguey Vida Blanco mezcal, triple sec, soka od pomorandže i margarita mix-a.

Za ljubitelje viskija i burbona, tu su nedoljivi Manahatten i Rob Roy, oba pomješana sa precizno određenom doznom slatkog Vermouth-a. Za sanjare koji žele na trenutak da dožive ukuse i mirise Firence kroz orginalni klsicini aperitiv, pravi izbor je  Blood Orange Negroni. 

PRO TIP

Ako ne želite da remetite Vašu udobnost na ležaljci, piće po Vašoj želji će biti servirano za potpun užitak.

X