English Pub Bar
English Pub Bar

English Pub Bar

$ Doplaćuje se
Global
Piće
Krigle i pivo za svaku obalu

Ako želiš da uživaš u pinti piva, dobroj muzici i druženju, English Pub je jedan od omiljenih i najpoznatijih lokacija na cijeloj floti. Pop-up muzički nastupi, impresivna karta pića koja sadrži najkvalitetnija piva i koktele sa tematikom Engleske, održavaju atmosferu i energiju živom kao u Londonu.

Kako kupiti:
Paket pića ili A La Carte

Restrikcije po godinama:
Za putovanja iz Sjeverne Amerike (21+)
Za putovanja iz Južne Amerike, Evrope, Azije, Australije i Novog Zelanda (18+)

MENI

English Pub je najpoznatiji po raznovrsnoj i širokoj ponudi piva, ali i koktelima za sve ukuse. Za one koji vole pitka ali i jaka pića, James Bond Martini je moćna trijada od Belveder vodke, Beefeater džina, i Lillet Blanc. Za ljubitelje burbona, predlažemo Buffalo Manhatten, a za neodlučne u piću predlažemo Boston Iced Tea Party, pravljenu od Tanqueray džina, Bacardi Superior ruma, Absolut vodke. Ako želite nešto zaista drugačije, naručite beertini ili cokt-ale, interesantne i kreativne mješavine napitaka koje pružaju fantastičan užitak u degustaciji i laganom ispijanju.

PRO TIP

Ako ste novi u svijetu piva, predlažemo da provjerite Meni, prije konzumacije. U detaljnom opisu možete naučiti više o različitim ukusima i stilovima piva.

X