Chops Grille
Chops Grille
Chops Grille
Chops Grille
Chops Grille
Chops Grille
Chops Grille
Chops Grille

Chops Grille

$ Doplaćuje se
Global
Piće i hrana
Ručno sjeceni biftek

Kuvari u Chops Grille-u, više od jedne decenije sa ponosom predstavljaju i za Vas serviraju kvalitetne, ručno kidane bifteke u ovom prepoznatljivom restoranu na Royal Caribbean-u. Sada, na ovom mjestu možete naći novi, preuređen meni koji daje savremeni stih tradicionalnom spremanju bifteka. Najintirgantniji razlog za posjetu ovog mjesta: naš izuzetan kvalitet mesa koje serviramo, vrhunska govedina, čuveni jastog iz Mejna, brancin na žaru i mnoga drgua jela uparena sa posebno biranim dodacima i neodoljivim dezertima.

Odijevanje:
Smart Casual

Napomena:
Otvoreno za ručak samo u danima na moru

MENI

Najbolji način da započnete sa degustacijom jela u Chops Grille-u je uz Charred Beef Carpaccio, sjeckan na tanke komade, slabo ili rare pečen, serviran uz svježu rukolu, parmezan sir i preliv od senfa od tartufa.
Ako ste ljubitelj morske hrane, zadiviće Vas neki od tornjeva pravljenih od morskih plodova - uključujući velike škampe, razne vrste školjki, kliješta od krabe i jastoga. Što se tiče predjela, tender file je jedno od napopularnijih opcija na meniju. Ako je porcija od 250g previše za Vas, izaberite manju od 150g, koja je spremljena sa isto ukusa kao i standardna. Ako volite tradicionalnu kuhinju, dopunite Vaš obrok Yukon Gold pireom od krompira ili kremastim spanaćem ili probajte nešto novo poput prepoznatljivih gruyere cheese tater tots i pomfritom od tartufa. Ne zaboravite da ostavite prostora u stomaku za osvježavajuće parče Tart key lime meringe pite ili klasičnu New York Cheesecake, serviranu sa malinama i konfitom od limuna.

PRO TIP

Kuvari u Chop Grille će ručno kidati, začiniti i grilovati svaki biftek po Vašoj želji i preferenci. Ako ste nesigurni ili imate dodatnih pitanja ili želja, ne ustručavajte se da pitate naše kuvare za preporuke i objašnjenja.

X