Boleros
Boleros
Boleros
Boleros
Boleros
Boleros

Boleros

$ Uključeno
Global
Zabava
Miješaj poput Brazilske Caipirinha-e

Sasvim je nevazno da li dolazite na piće posle večere, ili se priključujute salsa žurci, ili ste u potrazi za nečim novim, jer noćni izlazak u Bolerosu Vam pruža sve. Ovaj klub, inspirisan Latinskom tematikom sluđži izvrsne kubanske Mohito, brazilske Caipirmnhe-a i brojne druge koktele, u čijem ispijanju i uživanju posebno doprinosi šestočlani bend i čarobni zvuci salse, cumbie, merengue i sambe.

Kako kupiti:
aket pića ili A La Carte

Restrikcije po godinama:
Za putovanja i Sjeverne Amerike (21+)
Za putovanja iz Južne Amerike, Evrope, Azije, Australije i Novog Zelanda (18+)

MENI

Klasična piča poput Mohita je uvijek ispravna odluka, ali i svaki koktel na karti pića u Boleros-u je vrijedan novog iskustva. Za one koji više vole voćni ukus, predlažemo Kiwi Caipirinha ili The fruitful Hurracain, pravljen od bijelog i tamnog ruma, soka od narandže, limete, šećernog sirupa i grenadina.

Želite nešto jače ? Prava opcija za Vas je Smokey Sunrise - mješavina Del Maguey Vidas soka od agave, sok od pomorandže i grenadin.

Ako ste više za tradicionalne koktele, od mnogih izdvajamo Dark Cuba Libre- jednostavan ali preukusan trio od Bacardi 8 Ruma, limete i koka-kole, ili ste više za nove avanture sa pjenušavim Sombrero Cooler-om, pravljenim od Silver Tekile, soka od pomorandže, soka od agave i pjenušavog vina.

PRO TIP

Da ne propustite ni jedan detalj, provjerite Vaš Cruise Kompas za više informacija o nastupima i rasporedu bendova.

X