Montenegro 00-382-67-64-17-66

Najbolji način za bijeg od svakodnevnice

Adventure of the Seas

Vrijeme je da se vratimo avanturama...

Pripremite se za sveobuhvatnu avanturu koja će zasigurno ostaviti traga na vašoj bucket listi. Bez obzira da li ste puni ljubavi za ulice kroz koje odiše kultura ili istraživanje Majanskih ruševina u Kozumelu, Adventure of the Seas vam nudi mnoštvo aktivnosti na brodu uz manji broj dana između najnevjerovatnijih destinacija. Uživajte u novim aktivnostima, avanturama i otkrićima na putovanju do sledeće ikonične obale.

Pripremite se za lutanje

Nova otkrića su samo na klik daleko - pronađite vašu sledeću avanturu odmah

AVANTURA NA SVAKOM KORAKU

Provjerite koliko ste spretni sa surf daskom na Flow Rider-u, izazovite nekoga od najhrabrijih prijatelja u trci na vodenim toboganima - The Perfect Storm, a možete i da se prepustite sunčanju dok se klinci zabavljaju u Splashway Bay akvaparku. Jednostavno, na brodu Adventure of the Seas je lud i nezaboravan provod.

ISTRAŽITE AKTIVNOSTI NA BRODU
UŽIVAJTE U NAJLJEPŠIM UKUSIMA

Prepustite se avanturi u tanjiru, za koju su zaduženi restorani sa najboljim receptima svjetski poznatih kulinara. Od tradicionalnih ukusa Toskane u Giovanni’s Table-u, preko azijski inspirisanog menija u Izumiju, sve do stejkhausa Chops Grille. Očekujte samo nezaboravne ukuse kao najbolje uspomene sa broda.

ISTRAŽITE RESTORANE NA BRODU
NEIZOSTAVAN NOĆNI PROVOD

Od ludih dnevnih zabava za sve uzraste, zagarantovan je i najbolji noćni provod za one malo starije. Opustite se uz pjenušavo vino u Champagne Baru, naučite nove korake nekog od egzotičnih latino plesova u Boleros Latin klubu ili naručite kriglu vašeg omiljenog piva u Duck and Dog Pabu. Nezaboravna žurka traje i nakon što sunce zađe.

ISTRAŽITE BAROVE NA BRODU
Splashaway Bay

stražite svaki litar zabave u spektakularnom Splashaway Bay vodenom parku. U ovoj velikoj vodenoj avanturi isprobajte neodoljive tobogane, vodene topove, fontane, kade za hidromasažu, bazene i još mnogo toga.

Chops Grille

Najbolji način da započnete sa degustacijom jela u Chops Grille-u je uz Charred Beef Carpaccio, sjeckan na tanke komade, slabo ili rare pečen, serviran uz svježu rukolu, parmezan sir i preliven senfom od tartufa...

Champagne Bar

Bilo da provodite dane tražeći nove aventure na brodu ili uživajući u čarima nestvarno lijepih plaža, podignite čašu šampanjca i nazdravite za još jedan dan u raju! Dozvolite sebi da osjetite prave čari odmora.

IZABERITE KRSTARENJE NA OVOM BRODU